Επτά ταινίες που θα σε βάλουν σε χριστουγεννιάτικο mood
Μπαίνουμε σιγά - σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με γιορτινές ταινιο-προτάσεις!

Τι κι αν βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα Νοεμβρίου, τι κι αν ο καιρός κάνει «τσαλίμια» και ισορροπεί ανάμεσα στο φθινόπωρο και το καλοκαίρι, τι κι αν ο Δεκέμβριος απέχει δύο εβδομάδες περίπου. Πολύς κόσμος έχει ήδη αρχίσει να νιώθει τον «παλμό» των Χριστουγέννων στολίζοντας το σπίτι του.

=Μάλιστα εκτός από αυτούς που έχουν μπει για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, υπάρχουν και αυτοί που βλέπουν τις πρώτες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες, τα πρώτα στολισμένα μπαλκόνια και έχουν δει άπειρες φορές το viral βίντεο με το «ξεπάγωμα» της -χριστουγεννιάτικης- Mariah Carey. Έτσι, ουκ ολίγοι βλέπουν τους πρώτους χριστουγεννιάτικους στολιγμούς και θέλουν να προετοιμαστούν λίγο πριν στολίσουν και οι ίδιοι.

Και ποιος ο καλύτερος τρόπος για να μπεις σε christmas mood; Μα φυσικά και ο καλύτερος τρόπος είναι να παρακολουθήσεις μία (ή και παραπάνω) χριστουγεννιάτικη ταινία πίνοντας ζεστή σοκολάτα κατά προτίμηση κάτω από μία εξίσου ζεστή κουβερτούλα!

Ακολουθούν οι χριστουγεννιάτικες ταινιοπροτάσεις μας:

1. Χριστούγεννα Πάλι

Υπόθεση:  Πρόσεχε τι εύχεσαι! Είναι Χριστούγεννα…πάλι;! Μετά από μια καταστροφική γιορτή, η 12χρονη Rowena κάνει μια ευχή και αναπάντεχα ζει την ημέρα των Χριστουγέννων ξανά και ξανά.

2. Falling For Christmas

Υπόθεση:  Όταν μια πρόσφατα αρραβωνιασμένη, κακομαθημένη κληρονόμος ξενοδοχείου παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, δέχεται τη φροντίδα ενός όμορφου, εργατικού ιδιοκτήτη ξενώνα και άτυχου χήρου και της πανέξυπνης κόρης του τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

3. Holidate

Υπόθεση: Η Σλόαν (Έμα Ρόμπερτς) και ο Τζάκσον (Λουκ Μπρέισι) απεχθάνονται τις γιορτές! Είναι διαρκώς single, κάθονται στο τραπέζι των παιδιών ή ζουν αμήχανες καταστάσεις σε αταίριαστα ραντεβού. Όταν όμως αυτοί οι δύο ξένοι γνωρίζονται σε μια ιδιαιτέρως κακή χριστουγεννιάτικη σεζόν, ορκίζονται να είναι ο ένας για τον άλλο το “”γιορτοραντεβού”” του για όλες τις γιορτινές εκδηλώσεις της επόμενης χρονιάς.

Καθώς μοιράζονται την ίδια περιφρόνηση για τις γιορτές και δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα ερωτικό ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, καταλήγουν να είναι το ιδανικό ζευγάρι, κάτι που οδηγεί σε ξεκαρδιστικές σκηνές. Ωστόσο, όταν η χρονιά με τις γιορτές φτάνει στο τέλος της, η Σλόαν και ο Τζάκσον ανακαλύπτουν ότι έχοντας μοιραστεί μεταξύ τους όλα όσα μισούν, κατέληξαν να ερωτευτούν απρόσμενα…

4. Christmas Full of Grace

Υπόθεση:  Αφού πιάσει τη σύντροφό του να τον απατά, ο Καρλίνιους γνωρίζει την Γκράσα και, από ντροπή, την παρουσιάζει ως κοπέλα του στην παραδοσιακή του οικογένεια τα Χριστούγεννα.

5. A Castle for Christmas

Υπόθεση:  Για να ξεφύγει από ένα σκάνδαλο, μια συγγραφέας μπεστ σέλερ ταξιδεύει στη Σκωτία, όπου ερωτεύεται ένα κάστρο — και συγκρούεται με τον στριμμένο δούκα ιδιοκτήτη του.

6. Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο

Υπόθεση: Μία ταλαντούχα φωτογράφος που η καριέρα της έχει βρεθεί σε ένα αδιέξοδο τέλμα ξαφνικά κληρονομεί ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο. Το θέμα με αυτό το ημερολόγιο είναι ότι μάλλον μπορεί να προβλέψει το μέλλον και την ωθεί σε έναν έρωτα.

7. Spirited

Υπόθεση: Στο «Spirited» ο Ryan Reynolds υποδύεται μια νεαρή και πιο αστεία εκδοχή του πασίγνωστου τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ, τον οποίο ονομάζει Clint Briggs. Από την άλλη πλευρά ο Will Ferrell υποδύεται το Φάντασμα των Χριστουγέννων. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως εδώ ο «νέος Σκρουτζ» είναι αυτός που εξετάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Φαντάσματος των Χριστουγέννων και όχι το αντίθετο ως είθισται.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;