«Avatar: The Last Airbender»: Το Netflix κυκλοφόρησε νέα αφίσα από την αναμενόμενη σειρά
Το «Avatar: The Last Airbender» έρχεται στο Netflix το 2024.

Πριν από πολύ καιρό, το Nickelodeon μας χάρισε μία από τις καλύτερες σειρές κινουμένων σχεδίων που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι. Ο λόγος για το «Avatar: The Last Airbender». Η σειρά και το σίκουελ της «Legend of Korra» μας ταξίδεψαν σε ένα διαφορετικό κόσμο όπου υπάρχουν φυλές ανάλογα με το στοιχείο της φύσης που μπορούν να ελέγξουν.

Έτσι, η επιτυχία της σειράς οδήγησαν το Netflix να κυνηγήσει και τελικά να μας «σερβίρει» μία live-action μεταφορά της σειράς. Βέβαια, η σειρά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αφού αυτό έχει προγραμματιστεί για το 2024. Ωστόσο, ήδη το Netflix προκειμένου να αυξήσει ακόμη περισσότερο το -ήδη υπάρχον- hype της σειράς έχει δώσει από τις αρχές της χρονιάς στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες, ενώ τώρα ήρθε η στιγμή για τα αποκαλυπτήρια της αφίσας.

Στο νέο poster βρίσκεται στο επίκεντρο ο κεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς, ο Aang, με δύο ακόμη χαρακτήρες της σειράς σε ένα μουντό σκηνικό. Παράλληλα, το Netflix ανακοίνωσε μόνο ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2024 αφήνοντας στον «αέρα» την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πολυαναμενόμενη live-action σειρά θα δούμε από την αρχή την ιστορία του Aang, του Avatar και τελευταίου επιζώντα των Νομάδων του Αέρα, ο οποίος πρέπει να μάθει να ελέγχει και τα άλλα τρία στοιχεία του νερού, της γης και της φωτιάς για να σταματήσει τον πόλεμο που διεξάγει το Έθνος της Φωτιάς. Μαζί του θα είναι η Katara και ο Sokka, αδέλφια από τη Νότια Φυλή του Νερού, που θα τον βοηθήσουν στο ταξίδι του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;