«Avatar: The Last Airbender»: Οι πρώτες εικόνες από τους live-action Aang, Katara, Sokka και Zuko
Το Netflix μας χάρισε μία πρώτη ματιά στην live-action μεταφορά των πρωταγωνιστών του «Avatar: The Last Airbender».

Πριν από πολύ καιρό, το Nickelodeon μας χάρισε μία από τις καλύτερες σειρές κινουμένων σχεδίων που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι. Ο λόγος για το «Avatar: The Last Airbender». Η σειρά και το σίκουελ της «Legend of Korra» μας ταξίδεψαν σε ένα διαφορετικό κόσμο όπου υπάρχουν φυλές ανάλογα με το στοιχείο της φύσης που μπορούν να ελέγξουν. Η επιτυχία της σειράς οδήγησαν το Netflix να κυνηγήσει μία live-action μεταφορά της σειράς.

Μετά από πολλά προβλήματα, εμπόδια και διαφωνίες (οι δημιουργοί του «The Last Airbender», Michael Dante DiMartino και Bryan Konietzko, αποχώρησαν για λόγους καλλιτεχνικών διαφωνιών), η live-action μεταφορά προχωράει μπροστά και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στην streaming πλατφόρμα. Μάλιστα, η πλατφόρμα μας χάρισε το πρώτο teaser για την πολυαναμενόμενη σειρά, το οποίο επιβεβαιώνει για πρώτη φορά ότι πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024.

Στο TUDUM 2023, το Νetflix μοιράστηκε, επίσης, μία πρώτη ματιά στους πρωταγωνιστές της σειράς Gordon Cormier ως Aang, Kiawentiio ως Katara, Ian Ousley ως Sokka και Dallas Liu ως Zuko.

Το σύντομο teaser για την live-action μεταφορά του «Avatar: The Last Airbender» μας δείχνει, επίσης, εικόνες από εμβληματικές τοποθεσίες της σειράς κινουμένων σχεδίων. Το έμβλημα της φυλής του νερού, του βασιλείου της γης, του έθνους της φωτιάς και των νομάδων του αέρα παρουσιάζονται χαραγμένα σε διαφορετικά εδάφη, σκιασμένα, καθώς το αντίστοιχο στοιχείο κάθε έθνους στροβιλίζεται γύρω από τα βράχια. Στο τέλος, μετά από ένα κομμάτι μουσικής που θυμίζει το πρωτότυπο τραγούδι, ο τίτλος της σειράς και η ημερομηνία πρεμιέρας του εμφανίζονται ζωγραφισμένες σε ένα κομμάτι υφάσματος που έχει καεί, πιθανώς από το έθνος της Φωτιάς (Fire Nation), το οποίο πλησιάζει την παγκόσμια κυριαρχία καθώς ξεκινά η σειρά.

Η τελευταία live-action μεταφορά της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων, η ταινία του 2010 από τον M. Night Shyamalan, δεν μας έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Ωστόσο, μία μεταφορά σε σειρά είναι πιο πιθανό να λειτουργήσει και να μας χαρίσει όλα όσα αναζητάμε από μία νέα έκδοση του «Avatar: The Last Airbender».

Παράλληλα, οι δημιουργοί της πρωτότυπης σειράς έχουν δημιουργήσει το Avatar Studios στην Paramount και ετοιμάζουν τα δικά τους ξεχωριστά σχέδια για το franchise, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τη live-action αυτή μεταφορά.

Πηγή cover photo: Twitter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;