Mariah Carey: Έδωσε το σύνθημα για τα Χριστούγεννα – «It’s Time»
Η Mariah Carey αρχίζει να τραγουδάει «It’s Time» και ο πάγος θρυμματίζεται, με τους ανθρώπους να μετατρέπονται σε ξωτικά του Άη Βασίλη και το All I want for Christams is You να ακούγεται.

Η Mariah Carey με το τραγούδι All I Want for Christmas is You αποτελεί σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων και έτσι σήμερα (1/11), μιας και τελείωσε το Halloween, η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι εορτασμοί.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ενόψει των Χριστουγέννων, η Mariah Carey φαίνεται να είναι μέσα σε ένα παγωμένο θησαυροφυλάκιο, εγκλωβισμένη μέσα σε μια τεράστια παγοκολώνα. Η ώρα και η ημερομηνία πάνω από την πόρτα δείχνει μεσάνυχτα 1ης Νοεμβρίου και ανοίγει.

Η κάμερα πλησιάζει την «παγωμένη» Mariah Carey, όπου προσπαθούν να σπάσουν τον πάγο διάφοροι άνθρωποι ντυμένοι με τρομακτικές στολές ελέω Halloween.

Τότε, η Mariah Carey αρχίζει να τραγουδάει «It’s Time» και ο πάγος θρυμματίζεται, με τους ανθρώπους να μετατρέπονται σε ξωτικά του Άη Βασίλη και το αγαπημένο τραγούδι να ακούγεται.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

Εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορούσε το συγκεκριμένο ιντερνετικό αστείο, ότι η γνωστή ερμηνεύτρια διατηρείται σε πάγο όλο τον υπόλοιπο χρόνο και ότι ξεπαγώνει μόνο τα Χριστούγεννα ώστε να ακούγεται παντού το All I Want for Christmas is You.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο εμβληματικό έχει γίνει αυτό το τραγούδι, που αποτελεί συνώνυμο των Χριστουγέννων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;