Πόσα χρήματα βγάζει η Mariah Carey από τον ύμνο των Χριστουγέννων «All I Want For Christmas Is You»;
Το αστρονομικό ποσό που κερδίζει κάθε χρόνο η Mariah Carey από το «All I Want For Christmas Is You»!

Το «All I Want for Christmas Is You» έχει καταφέρει να αναδειχθεί στον απόλυτο ύμνο των Χριστουγέννων με την ερμηνεύτρια και δημιουργό του, Mariah Carey, να συνεχίζει να κερδίζει εκατομμύρια μετά και από 28 χρόνια από το 1994, όταν και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Από τον Νοέμβριο (και κάθε χρόνο), η διαχρονική επιτυχία της Mariah Carey παίζει σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και σκαρφαλώνει και πάλι στις λίστες με τα πιο πολυπαιγμένα τραγούδια. Η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς το κομμάτι έφτασε ξανά στην κορυφή της λίστας του Billboard. Παράλληλα, οι ακροάσεις στο Spotify έφθασαν πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

Η τεράστια δημοφιλία που έχει το «All I Want for Christmas Is You» φέρνει και πολλά έσοδα στον τραπεζικό λογαριασμό της Mariah Carey, η οποία βλέπει τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται σημαντικά από τον Νοέμβριο, όταν και επανέρχεται το κλασσικό κομμάτι στα ραδιόφωνα, αλλά και στις διάφορες λίστες με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Μάλιστα, νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν, κατά προσέγγιση, πόσα χρήματα μπορεί να είχε βγάλει η καλλιτέχνης μόνο το 2021 από το τραγούδι. Το ποσό είναι πραγματικά εξωφρενικό!

Το Billboard έκανε κάποιους υπολογισμούς με τα κέρδη του τραγουδιού την περασμένη χρονιά, καθώς και το πόσα από αυτά πήγαν στην τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα κέρδη από τις ακροάσεις έφθασαν τα 1,36 εκατομμύρια δολάρια. Τα κέρδη μοιράζονται μεταξύ της Mariah Carey και της δισκογραφικής εταιρείας Sony Music. Παράλληλα, σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και άλλα 378.000 από επιμέρους κέρδη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

Πρέπει να σημειωθεί πως τα παραπάνω στοιχεία αφορούν μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Το Billboard, ωστόσο, υπολόγισε τα κέρδη της Mariah Carey και σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι, τα έσοδα από το τραγούδι ανέρχονται σε 4,5 εκατομμύρια δολάρια από την κύρια ηχογράφηση και άλλα 1,66 εκατομμύρια δολάρια από διάφορες άλλες εκδόσεις.

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, λοιπόν, η καλλιτέχνης φαίνεται να κέρδισε περισσότερα από 2.380.000 δολάρια το 2021 και, μόλις, σε δύο μήνες.

Το σύνολο της περιουσίας της Mariah Carey εκτιμάται πως ανέρχεται στα 340 εκατομμύρια δολάρια.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 1 
 0