Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Λάκης Γαβαλάς με γνωρίζει πολύ καλά, δεν ξέρω γιατί έκανε αυτή τη δήλωση»
Ο σχεδιστής μόδας προηγουμένως είχε αναφέρει ότι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο του ηθοποιού καθώς δεν τον γνωρίζει

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Δήμητρα Βαμβακούση στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Fay’s Time» την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο νικητής του «Survivor» το 2017 μίλησε σχετικά με τις προετοιμασίες του γάμου, τη ψυχολογική του κατάσταση αλλά και τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά προς τον ίδιο.

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί είναι κάποιοι παράγοντες που μας πιέζουν πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά και με προσευχή εύχομαι να πάνε όλα καλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και συνέχισε: «Αγχωμένος ως προς τον γάμο δεν είμαι, είναι συνειδητή απόφαση. Είμαι αγχωμένος γιατί υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εμένα. Σίγουρα πιστεύω στα θαύματα και δεν αποφασίζουμε εμείς για όλα. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω και συνεχίζω, δεν έχουμε παρατήσει τις ελπίδες».

Σχετικά με τις προετοιμασίες του γάμου, ο πρώην νικητής του «Survivor» αποκάλυψε: «Αποφασίσαμε τον γάμο πριν από έναν μήνα περίπου και δεν αισθάνομαι καλά γιατί αρκετούς ανθρώπους δεν κατάφερα να τους πάρω τηλέφωνο για να τους καλέσω. Ας με συγχωρέσουν όσοι είναι φίλοι μας και έλαβαν απλά ένα μήνυμα με την πρόσκληση ή αν κάποια έλαβαν την πρόσκληση αλλά δεν αισθάνονται πολύ κοντά μας».

Και έπειτα ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Οι άνθρωποι χαίρονται με την χαρά, είτε θα είναι εκεί, είτε δεν θα είναι. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα, αλλά δεν είμαστε χαζοί, όταν μιλάμε για συναισθηματικές πιέσεις, ας κάνουμε λίγο πίσω και να μην πούμε κάτι άλλο. Δεν είναι κακό να βάζουμε στα παπούτσια του άλλου και να σκεφτούμε ότι αυτός ο άνθρωπος ζει μια συγκεκριμένη συνθήκη, ας προσέχουμε λίγο τα σχόλια».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά και το γεγονός ότι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο του, ο ίδιος ανέφερε: «Ο Λάκης Γαβαλάς με γνωρίζει πολύ καλά. Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτή την δήλωση, ενδεχομένως να μην μπορεί, όπως μου είπε και σε μήνυμα. Δεν είναι ένας ανοιχτός γάμος, απλά καλέσαμε αρκετά άτομα γιατί έχουμε πολλούς φίλους. Όλα έγιναν γρήγορα και υπό πίεση οπότε μπορεί να έχουν γίνει και λάθη».

Τέλος, για τα δημοσιεύματα και την προσοχή που έχει τραβήξει ο γάμος του ζευγαριού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Αυτό που πρέπει να καταλάβουν άνθρωποι που βρίσκονται στην τηλεόραση είναι ότι κάποια από τα λεγόμενά τους έχουν αντίκτυπο και σε οικογένειες και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα γιατί είναι μακριά. Να προσέχουμε λίγο τι λέμε γιατί μπορεί να βάζει σε διαδικασίες οικογένειες και ακόμα και τον ίδιο που περνάει μια κατάσταση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι την Κυριακή».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Tι είχε πει ο Λάκης Γαβαλάς

Μιλώντας για το αν έχει λάβει πρόσκληση για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση, είχε δηλώσει στην κάμερα του «Breakfast@Star»: «Φυσικά και με κάλεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον γάμο του, αλλά δεν θα πάω βέβαια, γιατί τον κύριο Ντάνο ούτε τον ξέρω, ούτε τον παρακολουθούσα στο Survivor. Εύχομαι να είναι καλά και ευτυχισμένος».

 

Δείτε επίσης:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;