Ματίνα Νικολάου: «Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά με ένα ωραίο σίριαλ»
«Δεν θα ήμουν μέλος σε παρέα μίας πρωινής εκπομπής, δεν το έχω καθόλου» είπε η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

H Ματίνα Νικολάου μίλησε το πρωί της Παρασκευής (22/9) στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και περιέγραψε την ζωή της εκτός τηλεόρασης. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός, μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και για την απουσία της από την φετινή χρονιά τηλεοπτικά.

«Μου φαίνεται περίεργο που ξεκινάει η τηλεοπτική σεζόν, κάθομαι στο σπίτι και λέω: κάτι δεν πάει καλά. Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά με ένα ωραίο σίριαλ», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί και ο ρόλος της Βάνιας στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με το Νίκο Μουτσινά.

«Η Βάνια ήταν ιδιαίτερη συνθήκη. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω έναν ρόλο σε μία άλλη εκπομπή. Ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει μία σωστή επιλογή για τον εαυτό του, πιστεύω θα λείψει στον κόσμο. Με το Νίκο συνεργαζόμαστε πάρα πολύ όμορφα, θα ξανασυμβεί στο μέλλον» ανέφερε η ηθοποιός.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να είναι παρουσιάστρια σε εκπομπή αποκάλυψε:

«Όταν είναι να έρθω σε δύσκολη θέση εξαφανίζομαι. Η προβολή στην τηλεόραση έχει και τίμημα. Θα το ρίσκαρα αν μου γινόταν μία πρόταση για παρουσιάστρια. Δεν θα ήμουν μέλος σε παρέα μίας πρωινής εκπομπής, δεν το έχω καθόλου».

«Το παιδί μου πάει λύκειο, χρειαζόμαστε και οι δυο τον χρόνο που μας είχε λείψει», είπε στη συνέχεια μιλώντας για τον γιο της η Ματίνα Νικολάου.

Τέλος η ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Περνάμε πολύ ωραία στην παράσταση “Τι φάση πάλι, ρε” στο θέατρο άλσος», τόνισε η Ματίνα Νικολάου.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;