Ραμόνα Βλαντή: «Θα τα πάει μια χαρά η Ηλιάνα, μη σου πω και καλύτερα από τη Βίκυ Καγιά»
Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Ραμόνα Βλαντή για την παρουσίαση του «Shopping Star» και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το πρωί της Παρασκευής (22/9) η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για όλα τα τηλεοπτικά πρότζεκτ μόδας και τους συντελεστές τους στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Δεν έχω έπαρση, έχω αυτοπεποίθηση. Μόνο για τη δουλειά μου μιλάω. Ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά μου, δουλεύω πάρα πολύ και όταν έχει να κάνει με ένα τέτοιο κόνσεπτ το ξέρω καλά. Μπορεί να μην με επέλεξαν για τη γλώσσα, μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει πιο καλές διασυνδέσεις. Έχει την Έλενα Χριστοπούλου από πίσω, εγώ τα παλεύω όλα μόνη μου. Είναι άξια για ό,τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Πιστεύω θα τα πάει μια χαρά η Ηλιάνα, μη σου πω και καλύτερα από τη Βίκυ Καγιά, γιατί τσιρίζει λιγότερο», είπε η Ραμόνα Βλαντή μιλώντας για την παρουσίαση του Shopping Star, την οποία φέτος ανέλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Και αυτή την ονόμασαν fashion expert, από πού κι ως πού και γιατί; Ούτε η Βίκυ Καγιά είναι fashion expert, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Σοφία Χατζηπαντελή. Τα βάζει όλα πάνω της, την Άρτα και τα Γιάννενα και έχουν όλες στυλίστες από πίσω. Βέβαια, έχουν προσωπικότητα, πέρα από τα φρύδια γιατί και αυτό κλεμμένο είναι για να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους, γιατί δεν έχει κάτι άλλο», πρόσθεσε η Ραμόνα Βλαντή αναφερόμενη στη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;