Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Τα φιλιά σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό - Κουράγιο αδέρφια»
Το χιουμοριστικό και γεμάτο νόημα σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» στον αέρα του «My Radio 104,6».

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης (22/9) υποστήριξε από το πλατό του «Πρωινού» ότι άνθρωποι που έχουν ευεργετηθεί δίπλα του τώρα γράφουν εναντίον του. Αν και δεν ανέφερε ευθέως ονόματα, δεν αποκλείεται να αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Έτσι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε τη δική του απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» της δικής του ραδιοφωνικής εκπομπής μέσα από το «My Radio 104,6».

Ο ίδιος έστειλε τους «χαιρετισμούς» του στους συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα και τους ευχήθηκε… καλό κουράγιο, ενώ όλα όσα έγιναν σχολιάστηκαν σήμερα Παρασκευή (22/9) στο πλατό του «Mega Καλημέρα», όπου προβλήθηκε και το απόσπασμα με την χιουμοριστική απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Καλημέρα σε όλους τους εργαζομένους και στα παιδιά που πηγαίνουν στις δουλειές τους. Ειδικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου και την πραγματική μου αγάπη σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό. Κουράγιο αδέρφια τι να σας πω. Να είστε καλά Εγώ είμαι εδώ ό,τι θέλετε. Το ξέρετε το τηλέφωνο

Τουλάχιστον μας ακούτε για να μπορέσετε να το μεταφέρετε, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το διασκεδάζετε και περνάτε καλά. Δηλαδή δεν ακούτε κάτι που δεν σας αρέσει για να κάνετε αυτήν τη δουλειά» είπε on air ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
48'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
48'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΗΜ
44 - 30
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;