Light: «Δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο με το Fame Story - Δεν με αγχώνει κάτι»
Ο Light, ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Νίκος Κοκλώνης και ο Γιώργος Αρσενάκος μίλησαν για το «Fame Story» λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του.

Το «Fame Story» επιστρέφει στο Star με παρουσιαστή το Νίκο Κοκλώνη. Στις καρέκλες των κριτών θα δούμε την Ελένη Φουρέιρα, τον Light, τον Αντώνη Ρέμο και τον Γιώργο Αρσενάκο. Η κάμερα του «Breakfast@star» συνάντησε το Νίκο Κοκλώνη και τους υπόλοιπους συντελεστές του μουσικού ριάλιτι, οι οποίοι έκαναν τις δικές τους δηλώσεις on camera.

Αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης μιλώντας για όσα θα δούμε στο «Fame Story» είπε:

«Από το Fame Story να περιμένετε εκπλήξεις και ανατροπές. Τα live θα είναι ένα μεγάλο πάρτι. Θα παρτάρουμε παιδιά αυτή τη φορά στο Star. To Star είναι ένα καινούργιο κανάλι για μένα, το αγαπώ πολύ. Είναι όλα φρέσκα. Θα μπορούσα να είμαι καθηγητής στην Ακαδημία γιατί είμαι λαϊκός τραγουδιστής, αλλά είμαι παρουσιαστής. Έχουμε τους πιο καλούς και αξιόλογους καθηγητές. Θα πω αρκετά τραγούδια στο Fame Story».

Ο Αντώνης Ρέμος με τη σειρά του είπε τα εξής:

«Το Fame Story είναι ένα μεγάλο show και χαίρομαι που επιστρέφω μαζί του στην τηλεόραση. Νιώθω χαρούμενος και έτοιμος να ανταπεξέλθω σε αυτή την πρόκληση που θα ζήσουμε φέτος στην τηλεόραση του Star», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος.

Στη συνέχεια  η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε ότι είναι π ολύ χαρούμενη που θα βρίσκεται στο Fame Story λέγοντας:

«Είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και παρέα και ανυπομονούμε να το δεί και ο κόσμος»

Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο της μαμάς λέγοντας:

«Μου είχε λείψει η επαφή με τον κόσμο και αυτό δε σε γεμίζει εκτός από το να είσαι πάνω στη σκηνή. Νόμιζα ότι ξέρω να αγαπάω μέχρι να γεννήσω τον γιο μου, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι αγαπάω».

Ο Γιώργος Αρσενάκος δήλωσε στην κάμερα του «Breakfast@star»:

«Είναι πολύ χαρούμενη η ατμόσφαιρα και ανυπομονούμε για τα live. Οι απόψεις μου συμπλέουν με αυτές της Ελένης Φουρέιρα. Θέλω να ακούσω την οπτική του Light».

Τέλος, ο Light ο οποίος θα είναι για πρώτη φορά κριτής είπε:

«Δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο με το Fame Story. Όσο είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά της Ακαδημίας δε με αγχώνει κάτι».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
90'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
'
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
5'
63 - 55
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;