Ρόδος: Είχαν επιβληθεί και άλλα πρόστιμα στο beach bar που ο σερβιτόρος μετέφερε παραγγελία μέσα στη θάλασσα
Το φως της δημοσιότητας είδαν και νεότερες πληροφορίες για το beach bar στη Ρόδο όπου ο σερβιτόρος μετέφερε παραγγελία σχεδόν κολυμπώντας.

Οι έλεγχοι στο beach bar στην Ρόδο όπου σερβιτόρος πήγαινε παραγγελία σε πελάτες μέσα από τη θάλασσα έδειξαν παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, που επικαλείται το υπουργείο Ναυτιλίας, ο σχετικός έλεγχος από το Λιμενικό έδειξε παραβάσεις σε ό,τι αφορά στις εξέδρες που είχαν τοποθετηθεί μέσα στο νερό.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε παράνομη κατάληψη θαλάσσιου χώρου από επικαθήμενες κατασκευές. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το ίδιο κατάστημα είχε λάβει πρόστιμα πριν από λίγο διάστημα για ανάλογες παραβάσεις.

Το ίδιο μέσο ενημέρωσε πως στις 16 Μαΐου και στις 21 Ιουνίου, δηλαδή λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το βίντεο με τον σερβιτόρο «κολυμβητή» δηλαδή, είχαν βεβαιωθεί πρόστιμα για ανάλογες παραβάσεις.

Παρά τα πρόστιμα, όμως, δεν είχε αλλάξει τίποτα.

Εργατολόγος σημείωσε πως η νομοθεσία περιλαμβάνει διατάξεις που προστατεύουν τον εργαζόμενο, καθώς, όπως είπε, προκύπτουν διάφοροι κίνδυνοι ανάμεσα στους οποίους είναι οι ώρες στο νερό και το σώμα του απορροφά πολύ υγρασία.

 

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;