Ρόδος: Στον εισαγγελέα η υπόθεση του σερβιτόρου - «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, παίρνω 200 ευρώ φιλοδώρημα»
Στο εισαγγελέα η υπόθεση με τον σερβιτόρο που σερβίρει μέσα στη θάλασσα στη Ρόδο - Τι απαντάει ο ίδιος στις ερωτήσεις του κλιμακίου του ΣΕΠΕ

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να καταθέσουν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλης Αθανάσιος, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΚΡ, Εγγλέζο Παναγιώτη, το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους και αφορά το βίντεο με τον σερβιτόρο να μεταφέρει φαγητό σε πλατφόρμα που έχει στηθεί μέσα στη θάλασσα σε παραλία λίγο έξω από την πόλη της Ρόδου, προς την Καλλιθέα. Το σχετικό βίντεο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του Υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και του Υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για το αν οι θαλάσσιες κατασκευές έγιναν νόμιμα.

Πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ Ν. Αιγαίου αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκανε το τοπικό κλιμάκιο του ΣΕΠΕ στην επιχείρηση όπου εργάζεται ο σερβιτόρος, δεν βρέθηκε κάτι παράνομο.

Παράλληλα, ο σερβιτόρος που βλέπουμε στο βίντεο απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου και υποστήριξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

 

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;