«Priscilla»: Η ζωή της Πρισίλα Πρίσλεϊ έγινε ταινία
Η ταινία «Priscilla» αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

Κυκλοφόρησε το teaser τρέιλερ της νέας ταινίας «Priscilla» σε σκηνοθεσία Σοφία Κόπολα, που είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα της Πρισίλα Πρίσλεϊ με τίτλο «Ο Έλβις και εγώ» του 1985 και αφηγούνται τη σχέση του διάσημου ζευγαριού.

Στην ταινία «Priscilla» πρωταγωνιστούν οι Κέιλι Σπέινι, Τζέικομπ Ελόρντι, Ρέιν Μονρό Μπόλαντ, Νταγκμάρα Ντομιντσίκ, Έμιλι Μίτσελ, Ροντρίγκο Φερνάντεθ-Στολ και Λουκ Χάμφρεϊ.

«Η Σοφία Κόπολα αφηγείται, μέσα από τα μάτια της Πρισίλα, την αθέατη πλευρά ενός μεγάλου αμερικανικού μύθου, το φλερτ και τον ταραχώδη γάμο τους, από μια γερμανική στρατιωτική βάση μέχρι την ονειρική έπαυλη της Γκρέισλαντ, σε αυτό το βαθιά συναισθηματικό και συναρπαστικά λεπτομερές πορτρέτο αγάπης, φαντασίας και φήμης», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Σύμφωνα με το Variety, η Σοφία Κόπολα υπογράφει εκτός από την σκηνοθεσία, επίσης το σενάριο και την παραγωγή ενώ έχει στο πλάι της συνεργάτες από τα παλιά όπως τον Γάλλο κινηματογραφιστή Φιλίπ Λε Σουρ, τη μοντέρ Σάρα Φλακ και τη σχεδιάστρια παραγωγής Ταμάρα Ντέβερελ.

Η ταινία «Priscilla», που σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία της Σοφία Κόπολα με την εταιρεία παραγωγής A24, αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;