Challengers: Η Zendaya στη μέση ενός ερωτικού τριγώνου στο trailer της νέας της ταινίας
Challengers: Το trailer της νέας ταινίας του Luca Guadagnino και η σκηνή της Zendaya που έχει ήδη γίνει viral.

Ο Luca Guadagnino επιστρέφει με νέα ταινίας ονόματι «Challengers», το trailer της οποίας κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τη Zendaya, τον Josh O’Connor (The Crown) και τον Mike Faist (West Side Story), ενώ ήδη από το trailer η ταινία έχει προκαλέσει αίσθηση.

Το «Challengers» είναι ένα αθλητικό δράμα που περιλαμβάνει την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου μεταξύ των χαρακτήρων των τριών πρωταγωνιστών της. Συγκεκριμένα, η η Zendaya υποδύεται την Tashi Duncan, ένα πρώην παιδί-θαύμα του τένις που έγινε προπονήτρια και μια ισχυρή προσωπικότητα που δεν απολογείται για το παιχνίδι της εντός και εκτός γηπέδου.

Η Tashi έχει παντρευτεί με έναν πρωταθλητή που βρίσκεται σε σερί ηττών, τον οποίο υποδύεται ο Mike Faist του West Side Story. Η στρατηγική της Tashi για τη λύτρωση του συζύγου της παίρνει μια αναπάντεχη τροπή όταν πρέπει να αντιμετωπίσει τον ξεπεσμένο Patrick, που τον υποδύεται ο Josh O’Connor του The Crown. Ο Patrick είναι ο καλύτερος φίλος του συζύγου της και πρώην φίλος της Tashi. Καθώς το παρελθόν και το παρόν τους συγκρούονται και οι εντάσεις κορυφώνονται, η Tashi πρέπει να αναρωτηθεί, τι θα της στοιχίσει για να κερδίσει.

Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει μόνο το trailer, αλλά το κοινό σχολίασε μία συγκεκριμένη σκηνή που ήδη έχει γίνει viral. Ειδικότερα, η το κοινό σχολίασε το σημείο όπου η Zendaya μοιράζεται μια καυτή σκηνή με τους δύο συμπρωταγωνιστές της. Μόνο που το μυαλό του κοινού «ταξίδεψε» στο επί χρόνια καλό φίλο – καιεδώ και μερικά χρόνια σύντροφό της- τον Tom Holland. Η γνωριμία τους και η σχέση τους ξεκίνησε και εξελίχθηκε στην Spider-Man τριλογία της Marvel Studios/Sony Pictures όπου πρωταγωνίστησαν μαζί ως Peter Parker και MJ.

Έτσι οι fans της Zendaya τρόλαραν τη σχέση της με τον Tom Holland λέγοντας (στην πλάκα προφανώς) ότι η Zendaya τον…«απάτησε» στη νέα της ταινία. Τα memes «δίνουν και παίρνουν» με τα περισσότερα και έχουν στον επίκεντρό τους τον Tom Holland στο «σύμπαν» του Spiderman.

Μερικά memes στο Twitter:

Και κάπως έτσι το trailer του «Challengers» έγινε viral πριν καλά καλά… κυκλοφορήσει με το trailer μόνο στο YouTube από τα επίσημα κανάλια των MGM και Warner Bros. να μετράει πάνω από 3.5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε διάστημα 18 ωρών.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;