Πανελλήνιες 2023 - ΕΠΑΛ: Ο σχολιασμός των θεμάτων του ΑΟΘ από την ΟΕΦΕ
Πανελλήνιες 2023: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) που εξετάστηκαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ ξεκίνησαν τη δεύτερη εβδομάδα για τις Πανελλήνιες 2023 την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, θα εξεταστούν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η εβδομάδα περιλαμβάνει τρεις ημέρες εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας.

Επόμενη ημέρα εξετάσεων είναι η Παρασκευή 9 Ιουνίου, όπου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Τέλος, το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2023 λίγο μετά τις 10:00 το πρωί. Πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστός και ο πρώτος σχολιασμός των θεμάτων που «έπεσαν» στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας από την ΟΕΦΕ.

Πανελλήνιες 2023: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ)

ΘΕΜΑ Α:

Σωστό/Λάθος και πολλαπλής με σαφήνεια διατυπωμένα.

ΘΕΜΑ Β:

Κατανοητά και ξεκάθαρα θέματα σε πολύ βασικές έννοιες της ύλης.

ΘΕΜΑ Γ:

Άσκηση 1ου κεφαλαίου με δυσκολία στο Γ1 ερώτημα που επηρέαζε αρνητικά και τα υπόλοιπα. Θεωρείται πιο απαιτητική από άλλες ασκήσεις προηγουμένων ετών.

ΘΕΜΑ Δ:

Πρωτοεμφανιζόμενο θέμα κρατικού προϋπολογισμού 10ου κεφαλαίου, στα Δ1 και Δ2 ερωτήματα με αναγκαία την αντίστοιχη θεωρία. Πολλοί υπολογισμοί (προσθέσεις, αφαιρέσεις, ποσοστά), κουραστικοί για τα παιδιά που ενδεχομένως δημιούργησαν πρόβλημα. Δ3 και Δ4 ερωτήματα συνδυαστικά με 9 ο κεφάλαιο όπου οι πολλοί υπολογισμοί συνεχίστηκαν, χωρίς άλλη δυσκολία.

Αναλυτικά ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέμα του ΑΟΘ

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
38'
0 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
38'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΗΜ
50 - 49
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;