Πανελλήνιες 2023 - ΕΠΑΛ: Πώς σχολιάζει τα θέματα Ανατομίας - Φυσιολογίας ΙΙ η ΟΕΦΕ
Πανελλήνιες 2023: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα που «έπεσαν» στο μάθημα Ανατομία - Φυσιολογία ΙΙ που εξετάζονται οι μαθητές των ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ ξεκίνησαν τη δεύτερη εβδομάδα για τις Πανελλήνιες 2023 την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, θα εξεταστούν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η εβδομάδα περιλαμβάνει τρεις ημέρες εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας.

Επόμενη ημέρα εξετάσεων είναι η Παρασκευή 9 Ιουνίου, όπου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Τέλος, το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2023 λίγο μετά τις 10:00 το πρωί. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και ο πρώτος σχολιασμός των θεμάτων που «έπεσαν» στην Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ από την ΟΕΦΕ.

Πανελλήνιες 2023: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα στην Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ

Τα θέματα του μαθήματος Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ είναι διατυπωμένα με σαφήνεια και χαρακτηρίζονται βατά για τους πολύ καλά διαβασμένους μαθητές. Τα θέματα είναι κλιμακούμενης δυσκολίας και εξετάζουν σχεδόν το σύνολο της ύλης (με εξαίρεση το κεφάλαιο του Αναπνευστικού Συστήματος).

Οι απαντήσεις βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο σχολικό βιβλίο. Ωστόσο, απαιτούσαν την κριτική σκέψη των μαθητών σε σημαντικό βαθμό. Οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές αναμένεται να πετύχουν καλές βαθμολογίες.

Δείτε εδώ αναλυτικά τον σχολιασμό της ΟΕΦΕ

Πηγή cover photo: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;