Πανελλήνιες 2023 - ΕΠΑΛ: Ο σχολιασμός των θεμάτων του μαθήματος Αρχές Βιολογικής Γεωργίας από την ΟΕΦΕ
Πανελλήνιες 2023: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα που «έπεσαν» στο μάθημα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας που εξετάστηκαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ ξεκίνησαν τη δεύτερη εβδομάδα για τις Πανελλήνιες 2023 την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, θα εξεταστούν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η εβδομάδα περιλαμβάνει τρεις ημέρες εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας.

Επόμενη ημέρα εξετάσεων είναι η Παρασκευή 9 Ιουνίου, όπου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Τέλος, το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2023 λίγο μετά τις 10:00 το πρωί. Πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστός και ο πρώτος σχολιασμός των θεμάτων που «έπεσαν» στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας από την ΟΕΦΕ.

Πανελλήνιες 2023: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα στο μάθημα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Τα θέματα ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές. Προέρχονταν από το σχολικό βιβλίο και οι μαθητές μπορούσαν να αντεπεξέλθουν επαρκώς

Δείτε αναλυτικά τον σχολιασμό της ΟΕΦΕ για τα θέματα στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας εδώ

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;