Πανελλήνιες 2023 - ΟΕΦΕ: Προτεινόμενες απαντήσεις για το μάθημα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
Πανελλήνιες 2023: Οι προτεινόμενες απαντήσεις και ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στο μάθημα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ ξεκίνησαν τη δεύτερη εβδομάδα για τις Πανελλήνιες 2023 την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, θα εξεταστούν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η εβδομάδα περιλαμβάνει τρεις ημέρες εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας.

Επόμενη ημέρα εξετάσεων είναι η Παρασκευή 9 Ιουνίου, όπου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Τέλος, το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2023 λίγο μετά τις 10:00 το πρωί. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και ο πρώτος σχολιασμός και οι προτεινόμενες απαντήσεις των θεμάτων που «έπεσαν» στην Αρχές Βιολογικής Γεωργίας από την ΟΕΦΕ.

Οι απαντήσεις στην Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Πανελλήνιες 2023

Πανελλήνιες 2023

Δείτε τις προτεινόμενες απαντήσεις της ΟΕΦΕ για τις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Σχολιασμός των θεμάτων

Τα θέματα ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές. Προέρχονταν από το σχολικό βιβλίο και οι μαθητές μπορούσαν να αντεπεξέλθουν επαρκώς

Δείτε αναλυτικά τον σχολιασμό της ΟΕΦΕ για τα θέματα στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας εδώ

Πηγή cover photo: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;