Survivor All Star: Συνεχίζονται οι εντάσεις - Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση
Οι εντάσεις έχουν ρίξει την ψυχολογία αρκετών παικτών του Survivor All Star - Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

Το κλίμα παραμένει τεταμένο στο Survivor All Star, ενώ φαίνεται να έχει επηρεάσει ορισμένους παίκτες ψυχολογικά. Παράλληλα, το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα αυτή είναι γεγονός και είδαμε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Η Μελίνα Μεταξά φαίνεται να μην είναι και στα καλύτερα της μετά την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη. Από τη μεριά τους, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τον 45χρονο μισθοφόρο να βάζει στο στόχαστρο του την συμπαίκτρια του.

Ο Βασάλος προσπάθησε να δικαιολογήσει την στάση της Μελίνας και ανέφερε ότι δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο στις πιεστικές συνθήκες του παιχνιδιού.

 

Εκτός από τη Μελίνα, όμως, σε κακή ψυχολογική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία για άλλη μία φορά λύγισε μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star. Η παίκτρια δήλωσε πως:

«Πριν μπω στο Survivor έκανα life coaching κι η δασκάλα μου μού είχε πει βρες ένα σύμβολο που να σε αντιπροσωπεύει. Σκεφτόμουν καρδούλα; Αστεράκι; Λέω όχι με αντιπροσωπεύει το λιοντάρι και μου λέει ωραία να το κάνεις τατουάζ. Τις δύσκολες στιγμές θα το βλέπεις, θα παίρνεις θάρρος, θα ανεβαίνεις ψυχολογικά, θα σφίγγεις τα δόντια και θα προχωράς. Έτσι, λοιπόν, έκανα τατουάζ το λιοντάρι μου και τις τελευταίες ημέρες που δεν είμαι καλά ψυχολογικά… πάλι θα μου έρθει… το κοιτώ και παίρνω θάρρος.

Λέω όχι, έχω περάσει πιο δύσκολα, είμαι δυνατή, θα το παλέψω και θα ξεπεράσω κάθε εμπόδιο γιατί εδώ έχω έρθει με έναν στόχο. Σίγουρα έχω πέσει πολύ ψυχολογικά, αλλά θα το βρω. Έτσι κι αλλιώς έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και μέσα κι έξω από το Survivor. Δεν είναι τίποτα ρόδινο και τίποτα εύκολο σε αυτήν την ζωή, οπότε σήμερα ξημέρωσε μία καινούρια ημέρα για εμένα» 

 

Για να ηρεμήσει κάπως τα πράγματα, ο Κωνσταντίνος αναζήτησε έναν τρόπο να χαλαρώσει τους συμπαίκτες του και κυρίως τον Τάκη Καραγκούνια που βρίσκεται συνέχεια στα… όριο. Έτσι, ετοίμασε μια… νέα και διαφορετική θεραπεία, η οποία προϋποθέτει ότι οι παίκτες δεν πρέπει να φορούν ρούχα κι ονομάζεται ενεργειακός εξευγενισμός.

 

Στη συνέχεια οι παίκτες του Survivor All Star μπήκαν στον στίβο μάχης με στόχο να κατακτήσουν την ασυλία. Οι Μπλε βρήκαν καλύτερα το στόχο με τους κρίκους και ενώ πιέστηκαν από τους Κόκκινους στο πρώτο σετ, κατάφεραν να βγουν νικητές με σκορ 8-6.

Στο δεύτερο σετ οι Μπλε φάνηκε να κάνουν παρέλαση. Έτσι, η ομάδα κατέκτησε άνετα την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κάνοντας στο δεύτερο σετ το 8-1.

 

Η ημερμία στους Κόκκινους είχε διαταραχθεί πάλι από τις εντάσεις που δημιούργησε ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο παίκτης του Survivor All Star αυτή τη φορά τα έβαλε με τον Ηλία Μπόγδανο επειδή, όπως υποστήριξε, τον εμπόδισε να μιλήσει με τον Μάριο Πρίαμο.

Ο Τάκης είπε στον Ηλία:

«Όταν παίζω και με γιουχάρεις, μην μου λες μετά συγχαρητήρια. Πριν μπήκες μπροστά για να μην μιλήσω με τον Μάριο. Πες του Μάριε να μην λέει ψέματα. Ας το δείξει η κάμερα. Όλο ειρωνεία. Κάνε στην άκρη να μιλήσω. Ρε φίλε είσαι απαίσιος. Έλα εδώ στην κάμερα μπροστά. Αυτά τα ριάλιτι σε κανέναν άλλον να τα κάνεις, όχι σε εμένα. Έλα ρε Ηλία που θέλεις και συζήτηση τώρα» 

Με τον Μπόγδανο να του απαντά μεταξύ άλλων:

«Γιατί βλέπεις φαντάσματα; Δεν μιλούσες πολιτισμένα»

 

Οι εντάσεις μεταφέρθηκαν και στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί, ο Τάκης ξεκίνησε να διαφωνεί με τον Μπάρτζη για την αγωνιστικότητα του Μαρτίκα και το πόσο η αποχώρηση του βοήθησε τους Μπλε. Στη συνέχεια, ο ίδιος παίκτης διαφώνησε με τον Ηλία, ενώ άφησε και «καρφιά» για την αποβολή του Γκότση από το Survivor All Star.

 

Οι εντάσεις σταμάτησαν όταν οι Κόκκινοι κλήθηκαν να πάνε στην κάλπη για την ψηφοφορία και την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου για αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή του Survivor All Star. Και ενώ οι περισσότεροι εκτιμούσαν πως ο πρώτος υποψήφιος θα είναι ο Τάκης, τελικά τρεις παίκτες ψήφισαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και άλλοι δύο την Μελίνα Μεταξά.

Έτσι, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα να είναι ο 33χρονος γυμναστής.

 

Ο Βασάλος μίλησε χιουμοριστικά για την υποψήφιότητα του και είπε:

«Από πότε ψηφίζονται οι υπερπαίκτες, θέλω να αποχωρήσω οικειοθελώς»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;