MasterChef 7: Ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον τελικό
MasterChef 7: Αυτός ο παίκτης είχε το «απόλυτο 10» και γίνεται ο πρώτος παίκτης που θα δούμε στον μεγάλο τελικό.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/5) ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας συνέχισαν τον αγώνα τους στον ημιτελικό του, ώστε να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του MasterChef 7.

Συγκεκριμένα, στην αρχή του επεισοδίου οι τρεις κριτές ενημέρωσαν την τριάδα του ημιτελικού πως ο διαγωνιζόμενος/η διαγωνιζόμενη που θα είχε τις υψηλότερες βαθμολογίες στο τέλος της ημέρας, θα περνούσε και στον μεγάλο τελικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στον χθεισνοβραδινό ημιτελικό η μαγειρική δοκιμασία είχε δύο στάδια. Στο πρώτο, ο Αλέξανδρος, η Μαρία και ο Νίκος κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο υψηλής γαστρονομίας, βασισμένο σε ιδιαίτερες γεύσεις παγωτών, ενώ στο δεύτερο στάδιο   έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο του καταξιωμένου chef, Γιώργο Φελεμέγκα.

Όπως συνηθίζεται στο τέλος της δοκιμασίας οι κριτές ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες στους τρεις διαγωνιζόμενους με το Νίκος Τράκα να παίρνει το «χρυσό εισιτήριο» για τον τελικό. Μάλιστα, όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Νίκος Τράκας είχε το «απόλυτο 10»  και έτσι, αναδείχθηκε νικητής της δοκιμασίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Πλέον έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό μένει να δούμε αν θα έχει απέναντί του τη Μαρία Μπέη ή τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;