«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Συγκλόνισε και προβλημάτισε το φινάλε του πρώτου κύκλου - Τα σχόλια στο Twitter
Το αιματοβαμμένο φινάλε του πρώτου κύκλου του «Kάνε ότι κοιμάσαι» συγκλόνισε το κοινό!

Το τελευταίο διπλό επεισόδιο του πρώτου κύκλου της αστυνομικής σειράς «Kάνε ότι κοιμάσαι» της EΡΤ προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 29 Μαΐου, με τους τηλεθεατές να έρχονται αντιμέτωποι με ένα αιματοβαμμένο φινάλε που συγκλόνισε και έβαλε «φωτιά» στο Twitter. Οι τηλεθεατές σοκαρίστηκαν με τους θανάτους και έκαναν διθυραμβικά σχόλια τόσο για το σενάριο, όσο και για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Το τελευταίο διπλό επεισόδιο της σειράς που ξεχώρισε τη φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν γεμάτο αγωνία από το πρώτο λεπτό. Η εισβολή του Μηνά στο θέατρο και η αναμονή για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία έκαναν το κοινό να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από την τηλεόραση. Το παρανοϊκό σχέδιο του εκτελεστή στην πρόβα των παιδιών, έφερε ανατροπές και μας χάρισε ένα αιματοβαμμένο φινάλε με πολλούς θανάτους. Ο Νικόλας προσπαθούσε να σώσει όσα περισσότερα παιδιά και συναδέλφους μπορούσε από το μακελειό. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε με αρκετούς χαρακτήρες να χάνουν τη ζωή τους.

Στο συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο, οι τηλεθεατές είδαν πολλούς από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες να πέφτουν νεκροί από τον αδίστακτο φονιά.

Όπως ήταν φυσικό, στο Twitter τα σχόλια του κοινού έβαλαν το hashtag της σειράς στην κορυφή των trends για αρκετή ώρα. Οι τηλεθεατές σχολίασαν το φινάλε με ποικίλους τρόπους και, πλέον, περιμένουν να δουν τι θα φέρει ο δεύτερος κύκλος.

Και τα λίγο πιο χιουμοριστικά σχόλια για το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς «Kάνε ότι κοιμάσαι»…

Η αστυνομική σειρά της ΕΡΤ «Kάνε ότι κοιμάσαι» ασχολήθηκε με αρκετά κοινωνικά θέματα όπως το bullying, η ενδοοικογενειακή βία, η σχέση του σχολείου με τη ζωή των νέων ανθρώπων, τα “τέρατα” που δημιουργεί η ίδια η κοινωνία και πολλά ακόμα. Καθώς ήθελε να ρίξει φως σε τόσο σημαντικά ζητήματα δε θα μπορούσε να μη δώσει και τις γραμμές υποστήριξης με τις οποίες μπορεί να επικοινωνήσει κανείς είτε για να καταγγείλει διάφορα τέτοια περιστατικά είτε για ψυχολογική υποστήριξη.

Πηγή cover photo: Twitter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;