Πέντε ταινίες και τέσσερις σειρές για να δεις μέσα στο Σαββατοκύριακο
Οι νέες ταινίες και οι σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με επιλογές για όλα τα γούστα. Από μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ η οποία έχει δημιουργήσει ντόρο και θεωρείται αμφιλεγόμενη, μέχρι ξεχωριστές προτάσεις για σινεφίλ ταινίες, αλλά και ιδιαίτερες επιλογές για να δεις στο Σινεμά.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες επιλογές για ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου είτε από την άνεση του καναπέ σου, είτε σε μία σκοτεινή αίθουσα.

Ταινίες

Επιστροφή στη Σεούλ

Η καλύτερη ταινία της εβδομάδας έρχεται με διθυραμβικές κριτικές και με πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών. Μία διεθνής υπερπαραγωγή που πρέπει να δεις. Η 25χρονη Φρεντί ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Νότια Κορέα, όπου γεννήθηκε προτού δοθεί για υιοθεσία στη Γαλλία. Γεμάτη ανάμεικτα κι αντιφατικά συναισθήματα, αποφασίζει να εντοπίσει τους βιολογικούς γονείς της.

Renfield

Ο Nicolas Cage γίνεται ο νέος Δράκουλας σε αυτή την κωμωδία τρόμου, που μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει φέτος, όμως, είναι σίγουρο πως θα σε διασκεδάσει. Ο Ρένφιλντ, απέθαντος υπηρέτης του Δράκουλα, προσπαθεί να απεξαρτηθεί από τον σαδιστή αφέντη του και να ζήσει τη δική του ζωή. Ο άρχων του σκότους, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να του το επιτρέψει τόσο εύκολα.

Hypnotic

Ο Ben Affleck και ο Robert Rodriguez συνεργάζονται σε αυτή την ταινία που συνδυάζει τη δράση με την επιστημονική φαντασία. Ένας ντετέκτιβ προσπαθεί, παράλληλα, να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση της κόρης του και να εξαρθρώσει μια συμμορία ληστών με τη βοήθεια μιας μέντιουμ, όταν ένας άντρας αρχίζει να τους καταδιώκει.

The Mother

Η νέα ταινία της Jennifer Lopez έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή (12/5) στο Netflix. Πρόκειται για μία ταινία δράσης, όπου η γνωστή καλλιτέχνις υποδύεται μία θανατηφόρο δολοφόνο, η οποία θέλει να προστατέψει την κόρη της.

Crater

Το Disney+ για αυτή την εβδομάδα μας έχει ετοιμάσει μία ταινία για όλη την οικογένεια. Είναι η ιστορία του Caleb Channing (Russell-Bailey), ο οποίος μεγάλωσε σε μια σεληνιακή αποικία εξόρυξης και πρόκειται να μετεγκατασταθεί οριστικά σε έναν ειδυλλιακό μακρινό πλανήτη μετά το θάνατο του πατέρα του (Mescudi). Αλλά πριν φύγει, για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του μπαμπά του, αυτός και οι τρεις καλύτεροι φίλοι του, ο Dylan (Barratt), ο Borney (Hong) και ο Marcus (Boyce) και μία νέα άφιξη από τη Γη, ο Addison (Grace), κλέβουν ένα rover για μία τελευταία περιπέτεια και ένα ταξίδι εξερεύνησης ενός μυστηριώδη κρατήρα.

Σειρές

The Great

Μία από τις καλύτερες κωμωδίες εποχής των τελευταίων ετών επιστρέφει με την τρίτη σεζόν του. Η Elle Fanning και ο Nicholas Hoult επιστρέφουν στην εξαιρετική σειρά του Tony McNamara που ακολουθεί την κάπως αλλαγμένη ιστορία της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας. Το πρώτο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο στο Cosmote TV SeriesHD το βράδυ της Κυριακής στις 23:00. Η πολυτάραχη πορεία της Μεγάλης Αικατερίνης, από τα νεανικά της χρόνια ως την άνοδό της στον θρόνο της Ρωσίας, που την έφερε αντιμέτωπη με αδιανόητες επιλογές και αποφάσεις. Ο ρόλος της ως ηγέτιδας, φίλης, ερωμένης, αγωνίστριας.

Queen Cleopatra

Από τη μία βασίλισσα στην άλλη. Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix με παραγωγό την Jada Pinkett-Smith, τη γυναίκα του Will Smith, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις για την απεικόνιση της Κλεοπάτρας ως έγχρωμης. Η σειρά με την πρεμιέρα της έχει εκτοξευθεί στο νούμερο 1 της λίστας του Netflix και περιμένουμε να δούμε τις πρώτες αντιδράσεις από το κοινό.

The Muppets Mayhem

Τα γνωστά και αγαπημένα μας Muppets επιστρέφουν με μία ακόμα περιπέτεια, η οποία ακολουθεί το συγκρότημα The Electric Mayhem με τον Dr. Teeth στα φωνητικά και πλήκτρα, τον Animal στα ντραμς, τον Floyd Pepper στα φωνητικά και στο μπάσο, τη Janice στα φωνητικά και στην κιθάρα, τον Zoot στο σαξόφωνο και τον Lips στην τρομπέτα. Η μπάντα ακολουθεί ένα μουσικό ταξίδι, στην προσπάθειά τους να ηχογραφήσουν το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ. Με τη βοήθεια ενός καθοδηγούμενου νεαρού στελέχους μουσικής, της Nora Singh (Singh), το παλιό συγκρότημα των Muppets έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την τρέχουσα μουσική σκηνή καθώς προσπαθούν να ηχογραφήσουν επιτέλους το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ.

Queer Eye Season 7

Το αγαπημένο ριάλιτι επιστρέφει για την έβδομη σεζόν του στο Netflix. Ένα από τα ριάλιτι της πλατφόρμας που έχει ξεχωρίσει και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και επικεντρώνεται στους Fab-five.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1