«Η Μικρή Γοργόνα»: Οι πρώτες αντιδράσεις από την πρεμιέρα της live-action μεταφοράς
Οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία της Disney «Η Μικρή Γοργόνα» κάνουν λόγο για «μία από τις καλύτερες live-action μεταφορές της Disney» και ξεχωρίζουν την ερμηνεία της Halle Bailey.

Η live-action μεταφορά των κλασικών ταινιών κινουμένων σχεδίων από τη Disney έχει αποδειχθεί να είναι μία επικερδής δραστηριότητα για την εταιρία. Την Πέμπτη, 25 Μαΐου, έρχεται ακόμα μία μεταφορά αυτή της αγαπημένης ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα».

Η ταινία, που ακολουθεί την ιστορία της γοργόνας που θέλει να αποκτήσει πόδια και να περπατήσει στη στεριά, έκανε πρεμιέρα για τους δημοσιογράφους και οι πρώτες αντιδράσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Πολλοί κριτικοί έχουν κάνει διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία της Halle Bailey και κάνουν λόγο για μία από τις «καλύτερες live-action μεταφορές της Disney».

Στην επερχόμενη ταινία της Disney, η Halle Bailey είναι «Η Μικρή Γοργόνα». Επίσης, πρωταγωνιστούν οι Javier Bardem, Awkwafina, Jonah Hauer-King και Melissa McCarthy, η οποία υποδύεται την Ursula. Ο Rob Marshall σκηνοθετεί το remake του κλασικού έργου κινουμένων σχεδίων της Disney, που είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 1989. Ο Alan Menken επιστρέφει για να φέρει στο σήμερα το εμβληματικό σκορ του και να γράψει ένα νέο τραγούδι με στίχους από τον Lin-Manuel Miranda. Τέσσερα νέα τραγούδια έχουν προστεθεί επίσης στην ταινία.

«Η Μικρή Γοργόνα»: Οι αντιδράσεις των κριτικών

Η Μικρή Γοργόνα

Οι πρώτες αντιδράσεις κάνουν λόγο για μία «γλυκιά» live – action μεταφορά, ενώ κάνουν διθυραμβικά σχόλια για την Halle Bailey και την ερμηνεία της Melissa McCarthy.

Πηγή cover photo: Twitter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;