Μαρίνα Σάττι: Θα είναι η φωνή της Άριελ στη μεταγλώττιση της ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα»
Η Μαρίνα Σάττι θα «δανείσει» την φωνή της στην Άριελ.

Ευχάριστα τα νέα για τη Μαρίνα Σάττι, η οποία ανακοίνωσε μέσα από το Instagram της πως θα είναι η φωνή της Άριελ στην επερχόμενη ταινία «Η Μικρή Γοργόνα» της Disney.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι θα συμμετέχει στην ελληνική μεταγλώττιση, ενώ στο παρελθόν υπήρξε και η φωνή της «Μοάνα» στην ομώνυμη ταινία της Disney που κυκλοφόρησε το 2016.

Στο live-action remake του «The Little Mermaid» την Άριελ υποδύεται η Halle Bailey, με την Μαρίνα Σάττι να ερμηνεύει η ίδια της τα κομμάτια, όπως και η χολιγουντιανή ηθοποιός που υποδύεται την Άριελ.

Στο Instagram της η Μαρίνα Σάττι φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένη με αυτή τη δουλειά, ενώ δεν παρέλειψε να συνοδεύσει την ανακοίνωσή της με φωτογραφίες από τις ηχογραφήσεις, απόσπασμα από το trailer και ένα δικό της μήνυμα προς τους fans της.

Ειδικότερα, η Μαρίνα Σάττι στην ανάρτησή της έγραψε τα εξής:

«Είχα πει ότι μετά τη Βαϊάνα δεν θα ξαναέκανα κάτι τέτοιο αλλά ήρθε αυτή η πρόταση που με συγκίνησεεεε και μου θύμισε το κόλλημα των παιδικών μου χρόνων και την πρώτη ταινία που είδα ποτέ στο σινεμά. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα σε αυτή τη φάση της ζωής μου να ξανατραγουδήσω έτσι, κι η εμπειρία ήταν μοναδική. Με μεγάλη χαράαααα κι υπερηφάνειαααα λοιπόν σας ανακοινώνω ότι θα χαρίσω τη φωνή μου σ’αυτή τη γοργόνα, μια γοργόνα αλλιώτικη από τις άλλες που κάνει πάντα το δικό της! Ελπίζω να το απολαύσετε κι εσείς όσο κι εμείς! 25 Μαΐου στους κινηματογράφους #thelittlemermaid»

Η ανάρτησή της στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI 🧨⛽️🔥 (@marina_satti)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;