Poor Things: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου
Το «Poor Things» έρχεται αυτό τον Σεπτέμβριο στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Την Πέμπτη (11/5) κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Poor Things» με πρωταγωνίστρια τη «μούσα» του Γιώργου Λάνθιμου, την Έμα Στόουν. Η ιστορία διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή και αποτελεί την κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Άλασντερ Γκρέι.

Η ταινία αφηγείται την απίστευτη ιστορία και την φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Emma Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι ο δημιουργός του «Poor Things», ενώ την παραγωγή της ταινίας την έχει αναλάβει η Emma Stone και ετοιμάζεται να έρθει νστους κινηματογράφους στις 7 Σεπτεμβρίου 2023. Επιπλέον, ο Γιώργος Λάνθιμος «αναμιγνύεται» και στην παραγωγή του «Poor Things», ενώ το σενάριο είναι του Tony McNamara.

Το cast του «Poor Things» τους Mark Ruffalo ως Duncan Wedderburn, Willem Dafoe ως Dr Godwin Baxter, Jerrod Carmichael ως Harry Astley και Ramy Youssef ως Max McCandless, Christopher Abbott ως Sir Aubrey de la Pole Blessington, Margaret Qualley, Kathryn Hunter, Suzy Bemba και Wayne.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;