Freaky Friday: «Παίζει» να δούμε sequel με Lindsay Lohan και Jamie Lee Curtis ξανά «στο τιμόνι»
Το «Freaky Friday» θα επιστρέψει μετά από 20 χρόνια!

Μία νέα είδηση που κάνει τον «γύρο» του διαδικτύου, μάς έχει κάνει να νοσταλγήσουμε τα early ’00s (και τις ανάλαφρες ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ τους). Σύμφωνα με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, το αγαπημένο «Freaky Friday» που γυρίστηκε το (μακρινό) 2003, μάλλον θα επιστρέψει με ένα sequel.

Τότε, η Lindsay Lohan και η Jamie Lee Curtis πρωταγωνίστησαν σε ρόλο κόρης και μητέρας αντίστοιχα που άλλαξαν… θέσεις!Στη νέα ταινία της Disney, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πρωταγωνίστριες θα ενσαρκώνουν τους γνωστούς ρόλους της μητέρας και κόρης, Anna και Tess Coleman, αλλά… 20 χρόνια μετά!

Οι δύο αγαπημένες ηθοποιοί ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στο sequel της ταινίας «Freaky Friday», η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαίρη Ρότζερς που κυκλοφόρησε το 1972. Το 2003 ήταν η τρίτη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη μετά την ταινία του 1976 με πρωταγωνίστριες την Μπάρμπαρα Χάρις και την Τζόντι Φόστερ και το 1995 με τις Σέλλι Λονγκ και Γκάμπι Χόφμαν. Ωστόσο, η ταινία του 2003 ήταν η πιο επιτυχημένη.

Οι φήμες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο, όταν η Jamie Lee Curtis δημοσίευσε μια φωτογραφία της ίδιας και της Lindsay Lohan από «παλιά» και πιο συγκεκριμένα από τα γυρίσματα της ταινίας του 2003 στο Instagram, ενώ λίγες ημέρες μετά η ηθοποιός στην εκδήλωση των βραβείων Producers Guild είπε σε συνέντευξή της στο «Variety»: «Χωρίς να λέω ότι συμβαίνει κάτι επίσημα, σας κοιτάζω αυτή τη στιγμή και λέω: “Φυσικά και θα συμβεί”. Θα συμβεί!».

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε αυτή την είδηση στο Instagram της με τη Lindsay Lohan να απαντάει με ένα emoji-φιλάκι. Παράλληλα, η Lindsay Lohan αναδημοσίευσε στο προφίλ της εικόνα με ΤΟ νέο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;