H realme λάνσαρε τα Realme 10 & realme C55
Δύο οικονομικές συσκευές που ξεχωρίζουν.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα, η realme ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία δύο νέων smartphones που ανήκουν στη μεσοχαμηλή κατηγορία τιμής, τα realme C55 και realme 10.

Σύμφωνα με τη realme, το C55 έχει δεχτεί τις περισσότερες αναβαθμίσεις για συσκευή της σειράς C και είναι το πρώτο που προσφέρει επιλογή για 256GΒ αποθηκευτικού χώρου, ενώ ενσωματώνει κύρια κάμερα στα 64MP, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον ίδιο αισθητήρα με το πολύ ακριβότερο realme GT Master Edition.

Παράλληλα, το realme C55 είναι πολύ λεπτό, με πάχος μόλις 7,89 χιλιοστά, ενώ έρχεται σε δύο πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τη φύση, την Sunshower και Rainy Night οι οποίες χάρη στην ειδική επεξεργασία της πλάτης έχουν φινίρισμα που θυμίζει την βροχή που πέφτει.

Επίσης, είναι το πρώτο Android κινητό που ενσωματώνει την επαναστατική λειτουργία Mini Capsule. H λειτουργία Mini Capsule σου προσφέρει ενημερώσεις για την κατάσταση της μπαταρίας, τη χρήση των δεδομένων σου και τα βήματα που κάνεις κάθε μέρα, με δυναμικό τρόπο, με τις πληροφορίες να “ξετυλίγονται” γύρω από την εγκοπή της selfie κάμερας.

Το realme 10 από την άλλη εστιάζει στη δύναμη, όντας το λεπτότερο και ισχυρότερο smartphone που έχει παρουσιάσει ποτέ η Κινεζική εταιρεία σε αυτή την κατηγορία.

To realme 10 χρησιμοποιεί το MediaTek G99 chipset, σε συνδυασμό με έως 16GB δυναμικής μνήμης RAM, προσφέροντας 40% υψηλότερες επιδόσεις σε σχέση με το realme 9 που αντικαθιστά.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές περιλαμβάνουν, κύρια κάμερα των 50MP, μπαταρία 5.000mAh, με γρήγορη φόρτιση των 33W, οθόνη AMOLED οθόνη τεχνολογίας AMOLED, με διαγώνιο 6,4 ιντσών, υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης 90Hz, μέγιστη φωτεινότητα 1.000nits και προστασία από Gorilla Glass 5.

Όσο για την εμφάνιση το realme 10 είναι σχεδίασης Light Particle Design, όπως την ονομάζει η εταιρεία, η οποία είναι εμπνευσμένη από την πολύ επιτυχημένη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας “Το πρόβλημα των Τριών Σωμάτων”. Χάρη στην ειδική επεξεργασία της πλάτης που συνδυάζει τεχνικές “Plasma Atom-coating” και “UV-nano Imprinting”, οι δύο αποχρώσεις, Clash White και Rush Black, δημιουργούν μία σχεδόν τρισδιάστατη υφή.

Οι δύο συσκευές είναι άμεσα διαθέσιμες στη χώρα μας μέσα από το δίκτυο συνεργατών της realme, με το realme C55 να κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις 6GB/128GB και 8GB/256GB στα €209 και €239 αντίστοιχα, ενώ το realme 10 αρχικά σε μία έκδοση 8GB/128GB στα €279, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και η έκδοση 8GB/256GB στα €299.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1