Διαθέσιμο από σήμερα στη χώρα μας το εντυπωσιακό Oppo Find N2 Flip
Αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο Cosmote και Γερμανός.

Όπως σας είχαμε γράψει τον περασμένο μήνα όταν είχε γίνει το event για το παγκόσμιο λανσάρισμα της συσκευής, το Find N2 Flip της Oppo, ήταν προγραμματισμένο να έρθει στη χώρα μας κοντά στα μέσα Μαρτίου. Από σήμερα, λοιπόν, μπορείς να κάνεις δικό σου, το εντυπωσιακό και ανατρεπτικό αναδιπλούμενο smartphone της Oppo, αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Cosmote και Γερμανός.

Αυτό που κάνει το Find N2 Flip να ξεχωρίζει είναι η εξωτερική οθόνη των 3,26”, η οποία και είναι η μεγαλύτερη της κατηγορίας και έχει κάθετο προσανατολισμό, θυμίζοντας μία μικρογραφία της εσωτερικής οθόνης. Έτσι, η εξωτερική οθόνη επιτρέπει την εμφάνιση έως και έξι ειδοποιήσεων σε μία προβολή, για να απαντάς γρήγορα σε μηνύματα και ειδοποιήσεις, ενώ σου δίνει πρόσβαση και σε χρήσιμα widgets για τη διαχείριση των κλήσεων, τον καιρό, αλλαγή των ρυθμίσεων, ηχογράφηση φωνητικών σημειώσεων, ενεργοποίηση του χρονομέτρου και πρόσβαση στην κάμερα, χωρίς καν να ανοίξεις τη συσκευή.

Επιπλέον, η Oppo έχει φροντίσει για την παραμετροποίηση της εξωτερικής οθόνης, ώστε να την κάνεις ακόμα πιο δική σου, χρησιμοποιώντας κινούμενες ταπετσαρίες ανάλογα με τη διάθεσή σου, προσθέτοντας το προσωπικό σου Bitmoji avatar και παίζοντας με το ψηφιακό διαδραστικό κατοικίδιό σου, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά ζωάκια.

Όσο για την εσωτερική οθόνη, ξεδιπλώνοντας την συσκευή σε υποδέχεται ένα επίσης τεράστιο πάνελ, τεχνολογίας AMOLED των 6,8 ιντσών, με ανάλυση 1080×2520 pixels, υποστήριξη για μεταβαλλόμενο ρυθμό ανανέωσης από 1Hz-120Hz και πιστοποίηση HDR10+, για κορυφαία αναπαραγωγή περιεχομένου HDR.

Μάλιστα, η Oppo έχει φροντίσει και για την συνεργασία των δύο οθονών, μέσω της λειτουργίας One-Swipe, η οποία σου επιτρέπει, σε συμβατές εφαρμογές, να στείλεις το περιεχόμενο που βλέπεις από την εσωτερική, στην εξωτερική οθόνη.

Η Oppo έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή και στο μηχανισμό αναδίπλωσης, το Flexion Hinge 2ης γενιάς, ο οποίος και είναι ο πιο συμπαγής της κατηγορίας και σχεδόν εξαλείφει το κενό άρθρωσης της οθόνης, ενώ έχει πιστοποιημένη αντοχή για περισσότερες από 400.000 αναδιπλώσεις.

Ο μηχανισμός αναδίπλωσης, εκτός του ότι σου επιτρέπει να έχεις στην τσέπη σου μία συσκευή με τεράστια οθόνη, η οποία όταν διπλώνει δεν ξεπερνάει σε μέγεθος μια ταμπακιέρα, σου δίνει και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την συσκευή με μοναδικό τρόπο, αξιοποιώντας τη λειτουργία FlexForm. Έτσι μπορείς να στήσεις τη συσκευή απέναντί σου, χωρίς να την κρατάς, για να παρακολουθήσεις ένα βίντεο, να κάνεις μία βιντεοκλήση, να τραβήξεις μία φωτογραφία ή να κάνεις κάποιο βίντεο vlog.

Για τη φωτογραφία, η Oppo έχει εξοπλίσει το Find N2 Flip με μία κορυφαία κύρια κάμερα των 50MP και μία selfie cam των 32MP, καθώς και με τον ειδικό επεξεργαστή εικόνας X Imaging NPU της MariSilicon. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί και με τη θρυλική Hasselblad, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της τελευταίας για να έχουν οι λήψεις σου φυσικά χρώματα ή ξεχωριστό στυλ με την χρήση των Master Filters. Μάλιστα και εδώ μπορείς να εκμεταλλευτείς την εξωτερική οθόνη για να δείχνεις στο θέμα σου τι τραβάς, χάρη στη λειτουργία Dual Preview.

Αν αυτά δεν σου αρκούν, το Find N2 Flip διαθέτει και κορυφαίο hardware με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 9000+, 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, μεγάλη μπαταρία 4.300mAh και υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση SuperVOOC των 44W. Tέλος, η συσκευή έρχεται με το ColorOS 13 της Oppo που στηρίζεται σε Android 13, με την εταιρεία να υπόσχεται 4 χρόνια ενημερώσεις του ColorOS και για 5 χρόνια ενημερώσεις
Ασφαλείας για το Android.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;