Μία πρώιμη ανάρτηση και ένα leak αποκάλυψαν την υλοποίηση της κινεζικής εταιρείας.

Από την πρώτη στιγμή που η Apple παρουσίασε τα iPhone 14 Pro και τον έξυπνο τρόπο που βρήκε για να κρύψει και ταυτόχρονα να αξιοποιήσει την παρουσία του notch στην οθόνη, με το Dynamic Island, δεν άργησαν να βγουν στο Android οι αντίστοιχες εφαρμογές που αντέγραφαν τη λειτουργία του. Μέχρι σήμερα όμως, δεν έχουμε δει κάποια επίσημη υλοποίηση που να αποτελεί μέρος του user interface κάποιας συσκευής, είτε από την Google, είτε από άλλο κατασκευαστή.

https://youtu.be/WuEH265pUy4

Σύμφωνα, όμως πως με ένα πρόσφατο Tweet υψηλόβαθμου στελέχους της realme, η κινεζική εταιρεία ετοιμάζει τη δική της εκδοχή του Dynamic Island: το Mini Capsule. Βέβαια, παρόλο που το εν λόγω στέλεχος έσπευσε να διαγράψει το tweet, τα «τσακάλια» του internet πρόλαβαν να το απαθανατίσουν, όπως μπορείς να δεις παρακάτω χάρη στο screengrab που ανάρτησε το γνωστό site 9to5Google.

Και αν το διεγραμμένo tweet δεν σου είναι αρκετό, λίγο μετά ο γνωστός leaker OnLeaks έστειλε στο site SmartPix, ένα βίντεο που δείχνει πως λειτουργεί το Mini Capsule. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, το Mini Capsule επεκτείνεται γύρω από την οπή της selfie cam για να προβάλλει πληροφορίες για την φόρτιση της συσκευής, μόλις αυτή συνδεθεί στην πρίζα.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η realme θα είναι η πρώτη εταιρία που θα προσφέρει επίσημα τη δική της παραλλαγή του πολυσυζητημένου Dynamic Island – με την προϋπόθεση ότι το Mini Capsule θα προσφέρει και άλλες λειτουργίες.

Και καθώς η εταιρεία αποτελεί θυγατρική της BBK Electronics, η οποία έχει κάτω από την ομπρέλα της και τις Oppo, OnePlus και Vivo, δεν αποκλείεται να δούμε αντίστοιχες παραλλαγές και στις υπόλοιπες θυγατρικές του γκρουπ.

Φήμες πάντως, θέλουν και τη Huawei να ετοιμάζει τη δική της εκδοχή του Dynamic Island, το οποίο λέγεται ότι θα παρουσιαστεί μαζί με τις νέες συσκευές της σειράς Nova 11, που είναι προγραμματισμένες να ανακοινωθούν στο πρώτο μισό της χρονιάς, εκτός και αν η Huawei κάνει κάποια ανακοίνωση έκπληξη κατά τη διάρκεια του MWC 2023 την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;