Διαθέσιμα για όλους τα νέα widgets του ΥοuTube
Άμεση πρόσβαση σε home, subs & shorts

Μετά την πρόσφατη την ανανέωση του Material You design, η Google άρχισε να δίνει περισσότερη έμφαση στη σχεδίαση των widgets των εφαρμογών της, ενώ πολλές εφαρμογές που δεν είχαν καθόλου widgets απέκτησαν για πρώτη φορά. Ήρθε λοιπόν η στιγμή και για την εφαρμογή του YouTube να αποκτήσει νέο widget, προκειμένου να έχεις ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα αγαπημένα σου βίντεο.

Το νέο widget βγαίνει σε δύο εκδόσεις, μία 4×1 η οποία περιλαμβάνει μόνο την μπάρα αναζήτησης, και μία 3×2 η οποία σου δίνει επιπλέον άμεση πρόσβαση στην κεντρική σελίδα, στα Shorts και στα κανάλια που είσαι εγγεγραμμένος, ενώ σε κάποιες συσκευές εμφανίζεται μια εναλλακτική έκδοση 4×2, η οποία περιλαμβάνει και συντόμευση για την βιβλιοθήκη σου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως κανένα widget δεν διαθέτει το κουμπί του μικροφώνου, οπότε δεν μπορείς να κάνεις απευθείας φωνητική αναζήτηση.

Για να μπορέσεις τώρα να αποκτήσεις και εσύ τα νέα widgets θα πρέπει να αναβαθμίσεις την εφαρμογή του YouTube στη συσκευή σου στην 17.46.37 (ή σε νεότερη). Τα νέα Widgets είναι διαθέσιμα και για συσκευές Android και για συσκευές iOS.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
45'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
45'
1 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;