Ο Dwayne Johnson αποκάλυψε τη διατροφή που ακολούθησε για το «Black Adam»
Ο Dwayne Johnson τρώει τα ίδια έξι γεύματα κάθε μέρα και ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Ο Dwayne Johnson έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα που βλέπουμε στο Hollywood. Ο γνωστός και ως «The Rock» ηθοποιός είναι γνωστό πως του αρέσει το bodybuilding και η γυμναστική. Τώρα, ο ίδιος αποκάλυψε τη διατροφή που ακολούθησε για να αποκτήσει την ιδανική φόρμα για την ταινία «Black Adam».

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Dwayne Johnson συνεχίζει να την ακολουθεί μέχρι και σήμερα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dwayne Johnson (@therock)

Ο ηθοποιός, μιλώντας στο «Men’s Health», αποκάλυψε πως τρώει τα ίδια έξι γεύματα κάθε μέρα, ενώ έχει μια ομάδα σεφ και έναν «προπονητή» για να τον βοηθά να πετυχαίνει την επιθυμητή σωματική του διάπλαση. Όπως αποκάλυψε:

«Τρώω έξι γεύματα την ημέρα και είναι όλα παρόμοια όσον αφορά τα θρεπτικά συστατικά. Το πρωινό αποτελείται από αυγά, κρέας όπως ο βίσονας, σύνθετους υδατάνθρακες όπως πλιγούρι βρώμης και φρούτα, συνήθως παπάγια ή βατόμουρα.

Το δεύτερο γεύμα μου, γύρω στις 10:00 π.μ., αποτελείται συνήθως από στήθος κοτόπουλου, σύνθετους υδατάνθρακες όπως το ρύζι και μερικά χόρτα. Και το βραδινό είναι ψάρι ή κοτόπουλο, σύνθετοι υδατάνθρακες όπως οι γλυκοπατάτες και μερικά χόρτα»

Ο Dwayne Johnson εξήγησε ότι μεγάλο μέρος της διατροφής και της πειθαρχίας του προέρχεται από συμβουλές, που έμαθε από τον πατέρα του, τον πρώην επαγγελματία παλαιστή Ρόκι Τζόνσον. Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό:

«Η φιλοσοφία μου είναι να τρώω καθαρά και να φροντίζω η διατροφή μου να είναι ανάλογη με τους στόχους μου, οι οποίοι παραμένουν σταθεροί όλο το χρόνο.

Είναι καλύτερα να παραμένετε σε φόρμα παρά να είστε σε φόρμα. Είμαι ένα πραγματικό πλάσμα της συνήθειας. Συνήθως τρώω το ίδιο πράγμα κάθε μέρα για μέρες και εβδομάδες και μήνες.

Είναι πολύ συνεπές (το πρόγραμμα). Είναι πολύ βαρετό. Είναι επίσης εξαιρετικά πειθαρχημένο. Αυτό είναι κάτι που πήρα από τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν φανατικός του γυμναστηρίου. Με έμαθε πολύ νωρίς να μην τρώω για να ευχαριστήσω τη γλώσσα αλλά να τρώω για να θρέψω το σώμα. Μου το έμαθε όταν ήμουν πέντε»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
1'
66 - 45
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;