Το μέλλον του DCEU αποκαλύπτεται - «Man of Steel 2», «The Batman 2» και πολλά ακόμα
Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα του «Black Adam», τα σχέδια για το μέλλον του DCEU αρχίζουν να γίνονται ακόμα πιο πολύπλοκα με την ανάμιξη διαφορετικών δημιουργών και χωρίς να διαφαίνεται ένα ενιαίο σχέδιο.

Αυτή την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, όλος ο κόσμος θα μπορέσει να παρακολουθήσει τη νέα περιπέτεια στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC «Black Adam» με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson. Ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκαλύψει πως αυτή η νέα ταινία θα ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο του DCEU και, καθώς ο επικεφαλής της DC Films Walter Hamada τελειώνει τη θητεία του μέσα στις επόμενες ημέρες, το franchise συνεχίζει το ταξίδι του σε αχαρτογράφητα νερά. Ένα δημοσίευμα του Hollywood Reporter, όμως, έρχεται να ρίξει λίγο φως σε όλα αυτά που έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται.

Αυτή τη στιγμή, η DC  Films δεν έχει έναν μόνιμο ηγέτη αλά Kevin Feige που θα καθοδηγήσει μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς χαρακτήρες της pop κουλτούρας στον κόσμο. Έτσι, φαίνεται να υπάρχει μία άτυπη διαμάχη ανάμεσα σε μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες στο Hollywood.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Black Adam (@blackadammovie)

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του «Black Adam», ο Dwayne Johnson μιλάει δημόσια για το όραμά του για το DCEU και δηλώνει πως θέλει να δει μία ταινία όπου ο χαρακτήρας που υποδύεται στην επερχόμενη ταινία θα βρεθεί εναντίον του Superman. Τα λόγια του προτρέπουν τους φανς να κάνουν διάφορες διαδικτυακές καμπάνιες για να δουν και πάλι τον Henry Cavill στον ρόλο του Ανθρώπου από Ατσάλι. Ταυτόχρονα, ο Matt Reeves σχεδιάζει να επεκτείνει το σύμπαν που είδαμε στην πρόσφατη (εξαιρετική) ταινία του «The Batman», ενώ ο J. J. Abrams παραμένει ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται πως θα αναλάβουν ένα από τα επερχόμενα project της DC Films.

Επιπλέον, και σύμφωνα με δημοσίευμα του  The Hollywood Reporter, ο James Gunn, ο σκηνοθέτης πίσω από τις ταινίες «Guardians of the Galaxy» της Marvel, καθώς και το «The Suicide Squad» και το «Peacemaker» για το DCEU, ψάχνει το επόμενο project του στο υπερηρωϊκό κινηματογραφικό σύμπαν. Με πηγές που αναφέρονται στο δημοσίευμα, φαίνεται ότι ο Gunn και ο παραγωγός Peter Safran βρίσκονται σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους της Warners για μια ταινία μυστηρίου. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον ήρωα ή σε ποιες ομάδες στοχεύει ο Gunn, καθώς έχει γίνει γνωστό πως ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης θα επικεντρωθεί πρώτα σε μια δεύτερη σεζόν του «Peacemaker».

Μέχρι στιγμής, το βλέμμα του στούντιο φαίνεται να είναι στραμμένο προς μία ταινία με πρωταγωνιστή τον Superman. Υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Warner Bros. Discovery, David Zaslav και τους επικεφαλής της Warner Bros. Pictures, Michael De Luca και Pam Abdy, φαίνεται να θέλει τον Henry Cavill να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο. Το έργο, που αναμένεται να είναι το «Man of Steel 2» σε παραγωγή του Charles Roven, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία αναζήτησης συγγραφέων.

Ο Johnson, όμως, φαίνεται να έχει τα δικά του σχέδια για τον Superman. Ο ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του για μία ταινία με τον Black Adam εναντίον στον Superman και, ειδικά, η επερχόμενη «έκπληξη» στο τέλος της νέας ταινίας δείχνει προς εκείνη την κατεύθυνση. Όπως και να έχει, ο Johnson βρίσκεται στο επίκεντρο της επιστροφής του Cavill στην DC, καθώς η μάνατζερ του Johnson είναι η Ντάνι Γκαρσία, η πρώην σύζυγός του, η οποία είναι επίσης συνεργάτης παραγωγής του στη Seven Bucks Entertainment. Η Γκαρσία εκπροσωπεί, επίσης, και τον Henry Cavill.

Τι γίνεται στη γειτονιά του Batman;

Εν τω μεταξύ, ο σκηνοθέτης Matt Reeves κάνει τα δικά του σχέδια για την Gotham City. Ο Reeves αναπτύσσει ένα sequel της επιτυχημένης ταινίας «The Batman», το οποίο έβγαλε 770,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως όταν κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Ήδη, μια σειρά spinoff που επικεντρώνεται στον Πιγκουίνο του Colin Farrell ξεκινάει γυρίσματα μέχρι το τέλος του έτους, ενώ ο σκηνοθέτης κάνει συναντήσεις με σεναριογράφους και σκηνοθέτες για να δημιουργήσει ταινίες και σειρές που θα επικεντρώνονται στους γνωστούς κακού του Batman.

Και ο J. J. Abrams κάνει τα δικά του σχέδια

Δεν είναι σαφές ακόμα ποια θα είναι η θέση του Abrams σε όλα αυτά.

Ο γνωστός παραγωγός και σκηνοθέτης βρίσκεται ακόμα στην παραγωγή μίας επερχόμενης ταινίας του Coates με επίκεντρο τον πρώτο μαύρο Superman που θα δούμε στην μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, ο χαρακτήρας αυτός φαίνεται να υπάρχει εκτός της κεντρικής ιστορίας του DCEU, κάτι σαν την ταινία «Joker» του Todd Phillips.

Ο μέγα-παραγωγός είχε μερικές αποτυχίες όταν ορισμένες από τις σειρές που ετοίμαζε για τη DC δεν πήραν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όμως, φαίνεται να είναι ακόμα στο παιχνίδι της διεκδίκησης ενός κομματιού από την τεράστια πίτα της DC.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;