The Crown: Οι πρώτες κριτικές για την πολυαναμενόμενη 5η σεζόν
Οι πρώτες κριτικές για την 5η σεζόν του «The Crown» κάνουν λόγο για την πιο «απείθαρχη» και «βαρετή» σεζόν της σειράς του Netflix.

Η πολυαναμένη πρεμιέρα της 5ης σεζόν του «The Crown» στο Netflix πλησιάζει. Ο νέος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου 2022 στην streaming πλατφόρμα και έχει ήδη δημιουργήσει αρκετό ντόρο, ενώ οι πρώτες κριτικές από τα μεγάλα περιοδικά και εφημερίδες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο νέος κύκλος της σειράς φαίνεται να έχει διχάσει τους κριτικούς και να έχει λάβει τις λιγότερο θετικές κριτικές από όλους τους κύκλους της σειράς του Netflix. Μάλιστα, στο Rotten Tomatoes, ο 5ος κύκλος του «The Crown» έχει συγκεντρώσει ποσοστό 62% με βάση 21 κριτικές. Αυτό είναι μία μείωση της τάξης του 33% από την 4η σεζόν, που είχε συγκεντρώσει ποσοστό 95% και είχε κερδίσει το βραβείο Emmy για Καλύτερη Δραματική Σειρά.

The Crown

Οι περισσότεροι κριτικοί κάνουν λόγο για μία σεζόν με αρκετά προβλήματα με το Collider να λέει πως «όπως η μοναρχία, έτσι και το The Crown δυσκολεύεται να είναι επίκαιρο». Σε μία πιο θετική κριτική, οι Times της Μεγάλης Βρετανίας γράφουν:

«Παρά τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί κατηγορώντας την ότι μετέτρεψε τη βασιλική οικογένεια σε φτηνή σαπουνόπερα, φοβάμαι ότι τα τρία πρώτα επεισόδια είναι βαρετά. Αλλά εδώ είναι τα καλά νέα. Γίνεται καλύτερο. Πολύ καλύτερα»

Με το Rolling Stone να γράφει για τον 5ο κύκλο της σειράς:

«Εάν ο [Μόργκαν] περιστασιακά χρησιμοποιεί μια μεταφορά λανθασμένα – ας πούμε, ότι η Νταϊάνα έδινε την εκρηκτική συνέντευξη του Μπασίρ στο Guy Fawkes Night – η αντίληψή του για κάθε ένα από τα μοναδικά του θέματα παραμένει τόσο δυνατή όσο ποτέ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Από την άλλη, το Independent αναφέρει πως:

«Οι γεωπολιτικές διαμάχες της μεταπολεμικής ανοικοδόμησης και της άνοδου της Σοβιετικής Ένωσης έχουν αντικατασταθεί, στο καθορισμένο εύρος της εκπομπής, από τετριμμένα κουτσομπολιά»

Και το Indiewire να υποστηρίζει πως το «The Crown» στην:

«5η σεζόν είναι τραγικά ανεπαρκής στην εστίασή του, γεγονός που με τη σειρά του επιβαρύνει πολύ τους ηθοποιούς και την παραγωγή»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Σε αρνητική γραμμή βρίσκονται και οι κριτικές του Variety και του Guardian με το πρώτο να γράφει πως η 5η σεζόν είναι «λιγότερο πειθαρχημένη από ποτέ» και το δεύτερο να αναφέρει πως:

«Αυτά τα νέα επεισόδια είναι κομψά και συχνά απλά βαρετά, με τον Morgan να επικεντρώνεται σε παράπλευρες πλοκές για να κρύψει το γεγονός ότι όλα όσα έχει να πει για τους Windsors έχουν ήδη ειπωθεί»

Μένει να δούμε και μόνοι μας στις 9 Νοεμβρίου αν, τελικά, η 5η σεζόν του «The Crown» άξιζε όλη αυτή την αναμονή ή αν όντως δεν αξίζει και τόσο!

Πηγή cover photo: Instagram

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
3'
30 - 43
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
3'
33 - 27
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;