The Crown: Νέες αντιδράσεις για τη σειρά - Η φίλη της Πριγκίπισσας Νταϊάνα χαρακτηρίζει τους συντελεστές «σαδιστές»
Λίγο μετά την κυκλοφορία του trailer για την πέμπτη σεζόν του “The Crown” άλλο ένα άτομο προστίθεται στη λίστα με όσους αντιδρούν.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του επίσημου τρέιλερ για την πέμπτη σεζόν του “The Crown” άλλο ένα άτομο φαίνεται πως προστίθεται στη λίστα με όσους αντιδρούν για τα όσα θα διαδραματιστούν στις οθόνες μας και αφορούν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η Simone Simmons, στενή φίλη της Πριγκίπισσας μίλησε στη “The Sun” με μη κολακευτικούς χαρακτηρισμούς για τον τρόπο για τη σειρά του Netflix που θα αναπαραστήσει τις τελευταίες στιγμές τις αδικοχαμένης Νταϊάνα.

Η Simmons δήλωσε πως οι Πρίγκιπες William και Harry θα έρθουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση με την αναπαράσταση των τελευταίων στιγμών της ζωής της μητέρας τους και χαρακτήρισε τους δημιουργούς «σαδιστές», μεταξύ άλλων.

«Αυτοί είναι σκληροί, σαδιστές και πονηροί άνθρωποι για να αναδημιουργήσουν αυτές τις στιγμές. Είναι τα χαμηλότερα από τα χαμηλά. Ξαναγράφουν την ιστορία καθώς προχωρούν και αυτό είναι που με θυμώνει πολύ». Προς υπεράσπιση μάλιστα των δύο Πριγκίπων, η στενή φίλη της μητέρας τους συνέχισε δηλώνοντας ότι: «Το Netflix αναβιώνει σκόπιμα την πιο οδυνηρή στιγμή στη ζωή των αγοριών. Τους αναγκάζει να ξαναζήσουν τον πόνο, την αγωνία και το ψυχολογικό μαρτύριο που υπέστησαν όταν πέθανε η μητέρα τους. Νομίζω ότι είναι αηδιαστικό και άρρωστο. Γιατί σκοπεύουν να αναστατώσουν τον William και τον Harry;».

Τα σχόλια της Simone Simmons όμως δε σταματούν εκεί. Συνεχίζει λέγοντας συγκεκριμένα: «Οι δημιουργοί αυτού του προγράμματος δεν νοιάζονται για τον διάδοχο του θρόνου και όλα όσα έχει περάσει. Γιατί αυτοί οι σκληροί, αναίσθητοι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να ξαναδημιουργήσουν εκείνη τη φρικτή μέρα;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραγωγοί του “The Crown” χρησιμοποίησαν τη Βαρκελώνη για να αναπαραστήσουν το Παρίσι, όπου η Νταϊάνα και ο φίλος της Ντόντι Αλ Φάγιεντ σκοτώθηκαν το 1997. Επιπλέον, οι δηλώσεις της Simmons έρχονται λίγες μέρες αφότου η Elizabeth Debicki, η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αυτόν τον κύκλο, είχε επισημάνει σε συνέντευξή της πως ο δημιουργός Peter Morgan και «ολόκληρο το συνεργείο αυτής της δουλειάς κάνουν ό,τι μπορούν για να χειριστούν τα πάντα με τόση ευαισθησία, αλήθεια και πολυπλοκότητα, όπως και οι ηθοποιοί».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;