The Crown: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της αμφιλεγόμενης πέμπτης σεζόν της σειράς
Το «The Crown» ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Netflix και έχουμε το επίσημο trailer!

Η πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν του «The Crown» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσεις στις 9 Νοεμβρίου 2022, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν. Υπενθυμίζεται πως αυτά σταμάτησαν για λίγες ημέρες, λόγω του θανάτου της βασίλισσας.

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ έφερε ξανά το «The Crown» στην επικαιρότητα και «εκτοξεύσε» ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητα της σειράς. Και μπορεί η νέα σεζόν της σειράς θα έφερε σωρεία αντιδράσεων από το Παλάτι, επειδή ενδέχεται να βλάψει τη φήμη του νέου βασιλιά, αλλά φαίνεται πως αυτές δεν στάθηκαν ικανές να αλλάξουν τα πλάνα του Netflix για την κυκλοφορία της σειράς το Νοέμβριο.

Έτσι, σήμερα Πέμπτη (20/10) το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της πέμπτης σεζόν της σειράς. Στην πέμπτη σεζόν μία νέα δεκαετία ξεκινά και η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση στα χρονικά: Πώς θα εξακολουθήσει να συνάδει με τη Βρετανία της δεκαετίας του ’90; Καθώς η Νταϊάνα κι ο Κάρολος μπλέκονται σε έναν τεράστιο μιντιακό πόλεμο, οι πρώτες ρωγμές κάνουν τα θεμέλια της μοναρχίας να τρίζουν.

Η πέμπτη σεζόν του «The Crown» θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου και αναμένεται να σχολιαστεί. Πολύ.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;