Τζέφρι Ντάμερ: «Επίθεση» με εσώρουχα στον πατέρα του serial killer - Koσμοσυρροή στο σπίτι του κανίβαλου
Οι fans της σειράς, σύμφωνα με δημοσίευμα, έχουν κατακλύσει το σπίτι του πατέρα τού κατά συρροή δολοφόνου, Τζέφρι Ντάμερ.

Τη στιγμή που η σειρά «Monster: The Jeffrey Dahmer Story» σπάει όλα τα ρεκόρ προτιμήσεων στο Netflix, σχετικά με τη ζωή του κανίβαλου Τζέφρι Ντάμερ, ο πατέρας του serial killer δέχτηκε «επίθεση» με εσώρουχα.

Οι fans της σειράς, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, έχουν κατακλύσει το σπίτι του πατέρα τού κατά συρροή δολοφόνου, Λάιονελ Ντάμερ, στο Οχάιο.

«Σταμάτησε μια κυρία στο τέλος του δρόμου, έβγαλε το εσώρουχό της και το πέταξε στην αυλή. Βγήκα και πήρα με ένα κοντάρι το εσώρουχο από την αυλή και αυτή φώναζε “Σ’ αγαπώ Λάιονελ”. Μάλιστα έβαλα πινακίδες ότι απαγορεύεται να εισέρχονται στην οικία, προσπαθώντας να τους αποτρέψω», είπε ο φύλακας του 86χρονου στην εφημερίδα The Sun.

 

Ο φύλακας του σπιτιού του πατέρα του Τζέφρι Ντάμερ τονίζει ότι το κοινό έχει «λατρέψει» την ιστορία του δολοφόνου. «Φαίνεται ότι κάθε φορά που βγαίνει μια ταινία ή μια σειρά, τότε αρχίζουν να συμβαίνουν πολλά τρελά με τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες».

Η σκοτεινή σειρά του Ντάμερ κατάφερε να γίνει viral, κατατροπώνοντας μάλιστα τόσο το «House of the Dragon» όσο και το «Rings of Power» σε δημοφιλία.

Τζέφρι Ντάμερ: Ο πατέρας του θέλει να μηνύσει το Netflix

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Post και Sun, ο Λάιονελ Ντάμερ σκέφτεται να μηνύσει το Netflix για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει η σειρά στην προσωπική του ζωή.

Ακόμα, δήλωσε ενοχλημένος που το Netflix δεν ζήτησε ποτέ την άδεια να χρησιμοποιήσει τις ηχογραφήσεις, τις οποίες η νομική ομάδα του γιου του είχε στην κατοχή της, στην άλλη σειρά-ντοκιμαντέρ για το ίδιο θέμα, με τίτλο «Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes», η οποία κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;