«Monster: The Jeffrey Dahmer Story»: Νέα αντίδραση για τη σειρά του Netflix
Η μητέρα θύματος του Jeffrey Dahmer, καταδίκασε την σειρά του Netflix, που εξιστορεί τις δολοφονίες του «Κανίβαλου του Μιλγουόκι».

Η μητέρα του Τόνι Χιούτζες, θύμα του Jeffrey Dahmer, καταδίκασε την σειρά του Netflix, που εξιστορεί τις δολοφονίες του «Κανίβαλου του Μιλγουόκι».

Η Σίρλεϊ Χιούτζες, της οποίας ο γιος ήταν το 12ο θύμα του Ντάμερ, μίλησε στον Guardian λέγοντας ότι η σειρά δεν προσφέρει ακριβή απεικόνιση του τι συνέβη.

Ο Τόνι ήταν ένα επίδοξο μοντέλο που έχασε την ακοή του ως παιδί. Δολοφονήθηκε από τον Dahmer στις 24 Μαΐου 1991, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Η Σίρλεϊ, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Κάρεν Μαλίνα Γουάιτ στο «Dahmer – Monster: The Jeffery Dahmer Story» δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει όλη τη σειρά.

«Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα», δήλωσε η 85χρονη. Δύο δεκαετίες μετά τη δολοφονία του γιου της εξακολουθεί να παλεύει να μιλήσει γι’ αυτό.

«Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ονόματά μας και να βγάζουν τέτοια πράγματα», είπε.

Στο έκτο επεισόδιο με τίτλο «Silenced», προβλήθηκε η σπαρακτική ιστορία της δολοφονίας του Τόνι.

Την ημέρα του θανάτου του, ο Ντάμερ κάλεσε τον Τόνι για να τον φωτογραφήσει έναντι χρημάτων.

Ωστόσο, ο Ντάμερ νάρκωσε τον Τόνι και τρύπησε στο κρανίο του, σε μία από τις πολλές προσπάθειες να προκαλέσει μια «κατάσταση ζόμπι» και να κρατήσει τα θύματά του υποτονικά.

Ο Τόνι δεν επέζησε από το φρικτό πείραμα και έμεινε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας του Dahmer για τρεις ημέρες, πριν ο δολοφόνος τον διαμελίσει και κρατήσει το κρανίο του.

Η Σίρλεϊ έμαθε για τη δολοφονία του γιου της αφού οι ερευνητές τον αναγνώρισαν μέσω οδοντιατρικών αρχείων.

Ο Dahmer συνελήφθη τελικά τον Ιούλιο του 1991 όταν το επίδοξο θύμα Τρέισι Έντουαρντς κατάφερε να δραπετεύσει από το διαμέρισμά του και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Αντιδράσεις για τη σειρά του Netflix υπήρξαν ωστόσο και από τον ξάδερφος ενός άλλου θύματος, του Έρολ Λίντσεϊ που έγραψε στο Twitter για να εκφράσει τη δυσφορία του με την σειρά.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1