Θα δούμε το «Maestro» στο Netflix; - Τι απαντάει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Όσα αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη συνέχεια του «Maestro» και το ενδεχόμενο να δούμε τη σειρά στο Netflix.

Σήμερα Παρασκευή (4/11) ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης «έπεσε» στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού, όπου μετακύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο να υπάρξει δεύτερος κύκλος της σειράς «Maestro» αλλά και όσα θα δούμε να εκτυλίσσονται στη συνέχεια.

«Έχουμε πει ότι ναι (θα πάμε Παξούς για γυρίσματα β’ κύκλου) αλλά δεν θα πάμε από τώρα, θα πάμε από Φεβρουάριο-Μάρτιο και μετά. Ανυπομονώ να γράψω, γιατί δεν τα έχω γράψει ακόμα τα επεισόδια», αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι από την αρχή υπήρχε η πρόθεση για το «Maestro» να συνεχιστεί και δεύτερη σεζόν, στην οποία θα δούμε όλους τους χαρακτήρες που έχουμε ήδη αγαπήσει από τον πρώτο κύκλο.

«Η ιστορία πήγαινε έτσι που όταν έγραφα το 8ο-9ο επεισόδιο ήξερα ότι θα έχει και συνέχεια»,είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίς στη συνέχεια σχολίασε την αποδοχή της σειράς και την αγάπη του κόσμου.

«Η αγάπη του κόσμου δεν με αγχώνει, μου δίνει δύναμη. Αυτό που με αγχώνει είναι να είναι άψογο το αποτέλεσμα για τους τηλεθεατές, ώστε να το απολαύσουν, να τους δώσει κάποια ερεθίσματα», ανέφερε ο ίδιος.

Τέλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε και στο ενδεχόμενο να δούμε το Maestro στο Netflix, όπως φημολογείται: «Θα το δούμε αυτό στη συνέχεια. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
FT
3 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;