«Παγιδευμένοι»: Οι σκηνές της Άννας και της Ειρήνης κάνουν το Twitter να «λυγίσει»
Η δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με ένα ακόμα επεισόδιο που έκανε το Twitter να «υποκλιθεί»

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί συγκλονισμένο τις καταιγιστικές εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Η σειρά είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν και το αουτσάιντερ που καταφέρνει να «χτίζει» επεισόδιο το επεισόδιο το κοινό του.

Η σειρά φαίνεται να προσελκύει όλο και περισσότερους τηλεθεατές, χάρη στο σενάριο, τη γρήγορη πλοκή με τις απανωτές εξελίξεις αλλά και τις ερμηνείες των ηθοποιών και δη των πρωταγωνιστών. Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ και η Ντίνα Μιχαηλίδου έχουν συγκεντρώσει τα πιο κολακευτικά σχόλια με τους χρήστες του Twitter να «υποκλίνονται» στο υποκριτικό τους ταλέντο.

Μάλιστα, δύο σκηνές στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι», έκαναν τους χρήστες του γνωστού μέσου να γράψουν διθυραμβικά σχόλια για τις δύο ηθοποιούς.

«Παγιδευμένοι»: Ανεβάζει ξανά τα ποσοστά τηλεθέασης

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» συνεχίζει να σημειώνει αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης παρά τον σκληρό ανταγωνισμό. Μάλιστα, το επεισόδιο της Τρίτης αύξησε τα ποσοστά του τόσο στο δυναμικό κοινό, όπου έφθασε το 15,7%, όσο και στο γενικό σύνολο με ποσοστό 13,9%.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;