«Μια Νύχτα του Αυγούστου»: Διθυραμβικά σχόλια στο Twitter για το νέο επεισόδιο της σειράς
Για ακόμα μία Κυριακή το «Μία Νύχτα του Αυγούστου» καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και το Twitter «υποκλίθηκε» στη νέα σειρά της ΕΡΤ.

Το τρίτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς της ΕΡΤ και συνέχειας της σειράς «Το Νησί», «Μια Νύχτα του Αυγούστου», προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής και το Twitter είχε πολλά να πει για το νέο επεισόδιο, τις ερμηνείας, καθώς και το κεντρικό του θέμα.

Το επεισόδιο με τίτλο «Η Καλοσύνη των Ξένων» είχε διττή σημασία, καθώς από τη μία βλέπουμε στιγμές όπου άνθρωποι (είτε οι πρωταγωνιστές είτε περιφερειακοί χαρακτήρες) κάνουν καλό για κάποιον άγνωστο σε αυτούς, ενώ από την άλλη βλέπουμε κάποιους νέους χαρακτήρες που «εισβάλουν» στη σειρά να χρησιμοποιούν ως πρόφαση την καλοσύνη έχοντας απώτερο σκοπό.

Για ακόμα μία Κυριακή, η σειρά κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στα κορυφαία trends στο Twitter την ώρα προβολής της. Στην τηλεθέαση τα νούμερα του «Μια Νύχτα του Αυγούστου» έμειναν σχετικά σταθερά συγκεντρώνοντας 5,9% στο γενικό σύνολο και 5,3% στο δυναμικό κοινό.

Όσα είδαμε στο τρίτο επεισόδιο της σειράς «Μια Νύχτα του Αυγούστου»

Ο Μανώλης κάνει μια τυχαία γνωριμία που δεν τον αφήνει αδιάφορο, ο Ανδρέας τα βρίσκει σκούρα με τον καινούργιο κρατούμενο των φυλακών, και η Μαρία έχει να αντιμετωπίσει τα ερωτήματα της κόρης της, Σοφίας, που αφορούν το παρελθόν που της έχουν κρύψει.

Μία Νύχτα του Αυγούστου

Οι συναντήσεις της Μαρίας με τον Ανδρέα συνεχίζονται, αλλά ένας καινούργιος κρατούμενος των φυλακών, ο Μάρκος, κάνει τη ζωή του Ανδρέα δύσκολη. Η σύγκρουσή τους κλιμακώνεται επικίνδυνα μέρα με τη μέρα και γίνεται ανεξέλεγκτη. Η Μαρία, από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπη με τα ερωτήματα της κόρης της, Σοφίας, που αφορούν το παρελθόν που της έχουν κρύψει. Η Μαρία, για πρώτη φορά, μιλάει στη Σοφία για τη Σπιναλόγκα. Στο μεταξύ, στον Πειραιά, ο Μανώλης γνωρίζει τυχαία μια νεαρή γυναίκα της Τρούμπας, τη Ρηνιώ, ενώ παράλληλα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη ενός άγνωστου κοριτσιού που ζητάει τη βοήθειά του. Μια αναπάντεχη φιλία αρχίζει να γεννιέται ανάμεσα στην Αγάθη και μια παλιά ιερόδουλη, τη Γιώτα.

Οι αντιδράσεις για τη σειρά στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter έκαναν, για ακόμα μία φορά, διθυραμβικά σχόλια για τη δραματική σειρά της ΕΡΤ στο Twitter. Φαίνεται πως η σειρά έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό της το οποίο ξεχωρίζει τις ερμηνείας, την καθηλωτική σκηνοθεσία, καθώς και την επιβλητική μουσική. Πολλοί κάνουν λόγο για μία από τις σειρές που ξεχωρίζουν στο φετινό τηλεοπτικό τοπίο γράφοντας τα καλύτερα για τη σειρά «Μια Νύχτα του Αυγούστου».

Μία ατάκα που ακούγεται στο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο της σειράς μας ετοιμάζει για εξελίξεις «γροθιά στο στομάχι» και οι χρήστες του Twitter το σχολίασαν με τον καλύτερο τρόπο!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;