Δεκαπενταύγουστος 2022: Προτάσεις για να γιορτάσεις την ημέρα αυτή στην πόλη
Πώς να περάσεις την ημέρα του Δεκαπενταύγουστο στην πόλη;

Ο Δεκαπενταύγουστος 2022 έφτασε και αρκετοί είναι εκείνοι που είτε έχουν επιλέξει να μείνουν στην πόλη, είτε έχουν αναγκαστεί εξαιτίας της δουλειάς τους. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις όμορφα την ημέρα αυτή και να τη ζήσεις σαν να ήσουν διακοπές σε ένα νησί!

Αυτές είναι οι «λύσεις» που θα σου προτείνουμε για να περάσεις τέλεια!

1. Βόλτα στην πόλη σου!

Η πόλη τον Δεκαπενταύγουστο είναι τελείως διαφορετική. Οι περισσότεροι επιλέγουν να λείπουν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι υπέροχα στην πόλη σου. Βόλτες στα σοκάκια, και ίσως μπορείς να πας σε περιοχές που πριν δεν τολμούσες εξαιτίας της αυξημένης κίνησης.

2. Θερινός κινηματογράφος

Σε πολλές πόλεις ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου διοργανώνονται πολλές προβολές και μπορείς να διαλέξεις να δεις πολλές ταινίες που σου αρέσουν. Δεν παίζει να είσαι ο μόνος στην πόλη σου, οπότε πάρε έναν φίλο ή το ταίρι και δείτε ταινίες! Επίσης, οι θερινοί κινηματογράφοι της πόλης παραμένουν ανοιχτοί και εσύ έχεις μία αρκετά μεγάλη επιλογή από ταινίες για να διαλέξεις να δεις.

3. Μαραθώνιος

Και δεν εννοώ τρέξιμο…

Διάλεξε μία από τις τόσες σειρές που σου έχουμε προτείνει και δες την μέσα σε μία μέρα. Κάτι η ζέστη που δε θα θέλεις να κουνηθείς, κάτι η κούραση που θα σε κάνει να θέλεις απλά να ξαπλώσεις, οπότε το να δεις μία σειρά είναι η καλύτερη λύση. Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει αρκετές καλές σειρές στις διάφορες streaming υπηρεσίες που έχεις ακούσει, αλλά δεν έχεις προλάβει ακόμα να δεις.

4. Διάλεξε κάποια παραλία για βουτιές! 

Αν είσαι στην Αττική τότε μπορείς να δεις τη λίστα με τις κατάλληλες για μπάνιο παραλίες και να πας για μία βουτιά! Η παραλία θα είναι σχεδόν άδεια και θα μπορέσεις να πλατσουρίσεις ελεύθερα χωρίς να σε ενοχλεί κανείς! Εννοείται, πως πρέπει να βγάλεις φωτογραφίες και να δείξεις σε όσους λείπουν πως περνάς και στην πόλη σου καλά!

5. Ξεκίνησε κάτι καινούριο

Διάβασε ένα βιβλίο που έχεις για χρόνια στη βιβλιοθήκη σου. Ξεκίνησε αυτή την ξένη γλώσσα που τόσο καιρό ήθελες να μάθεις, αλλά δεν έχεις καταπιαστεί ακόμα. Διάβασε κόμικς και δες γιατί υπάρχει τόσος ντόρος γύρω από το μέσο αυτό (σου έχουμε και μερικές ξεχωριστές προτάσεις εδώ).

Γενικά, η ημέρα αυτή είναι ιδανική αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Ένα καινούριο χόμπι ή να χαθείς σε έναν διαφορετικό κόσμο από αυτούς που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;