4 κόμικ χωρίς υπερήρωες για σένα που θέλεις να διαβάσεις κάτι διαφορετικό
Τα κόμικ αυτά είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με την τέχνη αυτή!

Τα κόμικς είναι μία μορφή τέχνης που δεν είναι πολύ διαδεδομένη στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι τα κόμικ είναι για μικρές ηλικίες ή για έφηβους. Στην πραγματικότητα, όμως, το μέσο αυτό έχει πολλές σκοτεινές ιστορίες. Και εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μερικές που θα σε κάνουν να εθιστείς!

Πρόκειται για κόμικς χωρίς υπερήρωες. Για να δεις ότι το μέσο αυτό έχει να προσφέρει και άλλες ιστορίες. Με ανθρώπους, τέρατα, θεούς και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς!

1. The Wicked + The Divine

Αν σου αρέσουν οι ιστορίες με θεούς και διαβόλους, τότε, η σειρά αυτή είναι για σένα. Η σειρά έχει να κάνει με 12 θεούς από διάφορες μυθολογίες που κάθε 90 χρόνια μπαίνουν στο σώμα ανθρώπων, γίνονται διάσημοι ποπ σταρ, όμως, σε δύο χρόνια θα πεθάνουν. Η σειρά θα σε καθηλώσει και θα σε κάνει να ψάχνεις τη μυθολογία του κάθε έναν από αυτούς τους θεούς για να δεις μήπως μπορέσεις να μαντέψεις τη συνέχεια.

2. Saga

Αν σου έχει λείψει το Game of Thrones, τότε, το κόμικ αυτό είναι για σένα. Έρωτας, πόλεμος και αρκετή δράση σε ένα sci-fi περιτύλιγμα που αποτελεί, ίσως, από τις καλύτερες σειρές κόμικ που έχουμε διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Η σειρά συνδυάζει άριστα το sci-fi με το ρομαντικό στοιχείο και σου χτίζει κόσμους που θέλεις να επισκεφτείς ξανά και ξανά.

3. Wytches

Ο Scott Snyder μπορεί να μας είναι πιο γνωστός από το καταπληκτικό του run με τον Batman, ωστόσο, αποτελεί έναν από τους καλύτερους συγγραφείς τρόμου. Και η ιστορία αυτή είναι η απόδειξη. Με μόλις έξι τεύχη, ο Snyder θα καταφέρει να σε τρομάξει όσο οι καλύτερες ταινίες τρόμου. Η σειρά αποτελεί μία ιδανική είσοδο στον κόσμο των κόμικς για σένα που έχεις κάποιες αναστολές.

4. Black Science

Μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας δια χειρός Rick Remender. Ο συγγραφέας έχει γράψει ένα από τα καλύτερα run των X-men για τα 2010s στο Uncanny X- Force. Ωστόσο, η σειρά αυτή, αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα γραφής στα κόμικ. Μία περιπέτεια που θα σε ταξιδέψει και θα σε κάνει να λατρέψεις το μέσο αυτό.

Δες ακόμα: 5 ταινίες που έχουν βασιστεί σε κόμικ και δεν το ήξερες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;