Οκτώ σειρές που μπορείς να δεις το Σουκου στο Disney+
Σειρές στο Disney+ που θα «απογειώσουν» στο Σουκου σου!

Λίγο καιρό έχει που η νέα streaming πλατφόρμα Disney+ έκανε πρεμιέρα για το ελληνικό κοινό «κουβαλώντας» αρκετό περιεχόμενο για να δει κανείς. Και μπορεί η Disney να ήρθε στη χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι, αλλά έφερε μαζί της πολλές σειρές που σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις.

Μάλιστα, πολλές σειρές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα είναι ολόφρεσκα sitcoms με μικρά επεισόδια και λίγες σεζόν καθιστώντας τες ιδανικές για το Σουκου, αφού μπορείς να τις ξεκινήσεις την Παρασκευή μόλις σχολάσεις και μέχρι την Κυριακή να… έχεις «καθαρίσει»!

Το Disney+, λοιπόν, έχει κάτι για όλους και παρακάτω μπορείς να το ανακαλύψεις και μόνος/-η σου ρίχνοντας μία ματιά στις σειρές που ξεχωρίσαμε και θεωρούμε τέλειες για ένα ευχάριστο Σουκου!

Πάμε να τις δούμε;

1. Beth & Life

Υπόθεση: Η ζωή της Μπεθ, ακούγεται υπέροχη και θα εντυπωσίαζε τους πάντες από το παρελθόν της. Βγάζει αρκετά χρήματα ως διανομέας κρασιού και έχει μια μακροχρόνια σχέση με έναν επιτυχημένο τύπο που ζει στο Μανχάταν. Όταν ένα απρόσμενο γεγονός αναγκάζει την Μπεθ να αντιμετωπίσει το παρελθόν της, η ζωή της αλλάζει για πάντα. Μέσα από αναδρομές στα εφηβικά της χρόνια, η Μπεθ, διαπιστώνει πώς κατέληξε να γίνει αυτή που είναι σήμερα και πώς θέλει να γίνει στο μέλλον. Ακολουθούμε το ταξίδι της προς μια γεμάτη και έντονη ζωή, όπου μαθαίνει να εκφράζεται και να ζει όπως θέλει. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος ξυπνούν τραύματα, κωμικές στιγμές αλλά και τη θέληση να προχωρήσεις μπροστά.

2. Only murders in the building

Υπόθεση:  Η σειρά ακολουθεί τρεις ξένους (Steve Martin, Martin Short & Selena Gomez), οι οποίοι μοιράζονται μια εμμονή με τα αληθινά εγκλήματα και ένα true crime podcast. Όλα αυτά μέχρι που ξαφνικά βρίσκονται και οι ίδιοι μπλεγμένοι μέσα σε ένα. Όταν λαμβάνει χώρα ένας φρικιαστικός θάνατος μέσα στο κτίριό τους με τα πολυτελή διαμερίσματα στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, οι τρεις τους υποπτεύονται πως πρόκειται για φόνο και αποφασίζουν να τον εξιχνιάσουν με τις πλούσιες γνώσεις που διαθέτουν.

Καθώς ηχογραφούν ένα podcast με τα στοιχεία της υπόθεσης, αποκαλύπτουν τα πολύπλοκα μυστικά του κτιρίου που πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω. Ακόμη πιο συγκλονιστικά είναι τα ψέματα που λέει ο ένας στον άλλο. Σύντομα, το τρίδυμο που βρίσκεται σε κίνδυνο, συνειδητοποιεί πως ο δολοφόνος ίσως ζει ανάμεσα τους και ο μόνος τρόπος για να σωθούν είναι να αποκρυπτογραφήσουν τα στοιχεία το συντομότερο.

3. Dollface

Υπόθεση: Το «Dollface» ακολουθεί την Jules, μια νέα γυναίκα, η οποία ύστερα απο τον χωρισμό με τον επί μακρόν φίλο της, θα πρέπει να δουλέψει με την φαντασία της για να εισέλθει ξανά μεταφορικά και κυριολεκτικά, στον κόσμο των γυναικών και να αναθερμάνει τις γυναικείες φιλίες που άφησε πίσω κατά τη διάρκεια της σχέσης της.

4. How i met your father

Υπόθεση: Η σειρά ακολουθεί την ιστορία της Sophie που διηγείται στο γιο της το πώς γνώρισε τον πατέρα του, πηγαίνοντάς μας… πίσω στο 2021, όπου η ίδια και η παρέα της προσπαθούν να ανακαλύψουν τη ζωή και να βρουν τον έρωτα στην εποχή των dating apps και των απεριόριστων επιλογών.

5. High School Musical: The Series

Υπόθεση:  Το “High School Musical” ακολουθεί μια ομάδα μαθητών, οι οποίοι προσπαθούν να ανεβάσουν το ομώνυμο musical ως παράσταση στο σχολείο τους. Μόνο που μέσα από αυτήν τους την προσπάθεια, ανακαλύπτουν τους εαυτούς τους και το δράμα που εξελίσσεται πάνω και κάτω από την σκηνή.

6. Κάτω απ’ τη Σημαία του Ουρανού

Υπόθεση: O ντετέκτιβ Jeb Pyre (Andrew Garfield) διερευνά περιστατικά που έρχονται στην επιφάνεια για την οικογένεια Lafferty και ξεσκεπάζει κρυμμένα μυστικά για τις απαρχές της θρησκείας των Μορμόνων και τις βίαιες επιπτώσεις της ανυποχώρητης πίστης. Αυτό που ανακαλύπτει ο Pyre, ένας ευσεβής Μορμόνος, τον οδηγεί, εν τέλει, στην αμφισβήτηση της δικής του πίστης.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7. Don’t Trust the B** In The Apartment 23

Υπόθεση:  Η σειρά ακολουθεί την June, η οποία έχει πρόσφατα μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει τη δουλειά των ονείρων της αλλά ανεπιτυχώς. Τελικά θα καταλήξει να μένει με την Chloe, η οποία είναι απατεώνας και της αρεσει υπερβολικά η διασκέδαση. Αν και στην αρχή δεν τα πάνε καλά τελικά θα δημιουργήσουν μια απίθανη φιλία.

8. The Dropout

Υπόθεση:  H αληθινή ιστορία της Elizabeth Holmes και της εταιρείας Theranos είναι μία από τις πολλές που κανείς δεν πιστεύει ότι είναι αληθινή. Υπήρξε όντως αυτή η γυναίκα; Είχε όντως αυτή την τρελή ιδέα; Κατάφερε τελικά να ξεγελάσει και να πείσει όλους αυτούς τους επενδυτές υπέρ της; Έχασε τόσα δισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα βράδυ; Όλα αυτά τα ερωτήματα θέλει να απαντήσει η νέα σειρά The Dropout.To The Dropout πιάνει την ιστορία από την αρχήΣυγκεκριμένα, από όταν η Elizabeth Holmes αποφάσισε να παρατήσει τις σπουδές της στο Stanford και να υλοποιήσει την “τρελή” και φιλόδοξη ιδέα της. H ίδια είχε οραματιστεί ένα βελτιωμένο σύστημα υγείας και συγκεκριμένα το Theranos, μία εταιρεία που θα μπορούσε να απλοποιήσει τις εξετάσεις αίματος για όλο τον κόσμο. Η Holmes πίστευε ότι με μία μόνο σταγόνα αίμα, όχι μόνο μπορούσαν να πραγματοποιηθούν όλες οι εξετάσεις, αλλά και να ανιχνευθούν τυχόν ασθένειες στο αίμα των ανθρώπων.Ως πρώτο βήμα, λοιπόν, για να υλοποιήσει την ιδέα της, χρειαζόταν επενδυτές. Φυσικά, με την εξαιρετική πειθώ και τα επιχειρήματά της, όχι μόνο βρήκε επενδυτές, αλλά αυτοί της εμπιστεύτηκαν και πολλά εκατομμύρια για την ιδέα της. Ωστόσο, αυτό που δε σκέφτηκαν να τσεκάρουν ήταν η επιστημονική υπόσταση όσων ήθελε να πραγματοποιήσει. Στην πραγματικότητα, αυτό που ήθελε να κάνει, δεν ήταν εφικτό, με βάση τα επιστημονικά δεδομένα. Η Holmes μέχρι τότε δεν είχε να παρουσιάσει ούτε εργαστηριακά αποτελέσματα, ούτε έρευνες, παρά μόνο τις μεγάλες ιδέες της.Η κατάρρευση του ονείρουΗ κατάρρευση του κολοσσού Theranos δεν άργησε να έρθει. Η νέα σειρά εξερευνά ακριβώς αυτό το διάστημα από τη σύλληψη της ιδέας, προς τις αναταράξεις στην επιχείρηση μέχρι την τελική κατάρρευσή της και την αποκάλυψη της απάτης που είχε στήσει η Holmes. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι η Holmes από την “πρώτη αυτο-δημιούργητη δισεκατομμυριούχο του πλανήτη”, το δικαστήριο την καταδίκασε επανειλημμένα για απάτη εναντίον ασθενών στην Αμερική.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
FT
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;