Δεκαπενταύγουστος 2022: Τρόποι για να γιορτάσεις την ημέρα αυτή
Πώς να κάνεις την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου να ξεχωρίσει ακόμα και αν δεν είναι η ονομαστική σου γιορτή.

Πολλούς ο Δεκαπενταύγουστος 2022 θα τους βρεις σε κάποιο νησί ή στο εξοχικό τους, ενώ, άλλους θα τους βρει στις άδειες πόλεις. Σε όποια από τις δύο κατηγορίες και να ανήκεις, όμως, μπορείς να περάσεις ξεχωριστά την ημέρα αυτή και να τη γιορτάσεις όπως επιθυμείς εσύ.

Αν δεν έχεις, λοιπόν, στην οικογένειά σου κάποιον που να γιορτάζει (γιατί αναγκαστικά θα πρέπει να παρευρεθείς σε οικογενειακό τραπέζι κλπ), τι άλλο μπορείς να κάνεις την ημέρα αυτή;

1. Όλη μέρα παραλία

Πιάσε μία καλή ξαπλώστρα και άραξε στην παραλία. Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα, τότε, θα έχεις μεγαλύτερη άνεση στο να βρεις ξαπλώστρα και, απλά, να χαλαρώσεις. Στα νησιά θα είναι αρκετά πιο δύσκολο.

Ωστόσο, μία μέρα στη θάλασσα χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Άσε που στα νησιά θα υπάρχει πολύ κόσμος όπου και να πας και, έτσι, η παραλία είναι μόνη επιλογή για να αποφύγεις την πολυκοσμία.

2. Κάνε κράτηση σε ένα καλό εστιατόριο

Δεκαπενταύγουστος

Ακόμα και αν δε γιορτάζεις, δε σημαίνει πώς δεν πρέπει να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και… γευστικό!

Βρες το καλύτερο εστιατόριο της περιοχής που βρίσκεσαι και κάνε κράτηση, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να βρεις. Ντύσου, στολίσου, πάρε την παρέα σου ή τη σχέση σου και απόλαυσε ένα ωραίο και απολαυστικό δείπνο. Επίσης, το καλό κρασί επιβάλλεται σε ένα εορταστικό δείπνο.

3. Χαλάρωσε στο σπίτι

Δεκαπενταύγουστος

Η ημέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι μία ημέρα που όλος ο κόσμος κάτι κάνει και κάπου πάει. Είτε σε οικογενειακά, φιλικά τραπέζια, είτε έχει κανονίσει να κάνει κάτι άλλο. Κίνηση, κόσμος παντού, θα δυσκολευτείς να βρεις τραπέζι είτε για ποτό, είτε για φαγητό. Οπότε, τι καλύτερο από το να κάτσεις στο σπίτι (αν είσαι διακοπές στο δωμάτιο)!

Παρήγγειλε στο δωμάτιο και πέρασε ένα διαφορετικό και ήρεμο βράδυ με την παρέα σου ή τη σχέση σου. Μία καλή ταινία μπορεί, επίσης, να συμπληρώσει άριστα το βράδυ αυτό.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;