Σοφία Χατζηπαντελή: Απαντάει στους haters μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram
Η Σοφία Χατζηπαντελή απαντάει με τον καλύτερο τρόπο στους haters μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, που θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του GNTM και έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως, έδωσε τη δική της απάντηση στους επικριτές της μέσω μίας ανάρτησή της στο Instagram.

Μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο νέο GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει απασχολήσει αρκετά με την εμφάνισή της και κυρίως με το χαρακτηριστικό της, που δεν είναι άλλο από τα έντονα και ενωμένα φρύδια της. Τώρα, όμως, το γνωστό μοντέλο έδωσε την καλύτερη απάντηση στους επικριτές της.

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, έχει στοχοποιηθεί από διάφορους haters, στους οποίους και απάντησε. Το διεθνούς φήμης μοντέλο έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια επισκόπηση του βιογραφικού της από έναν διάσημο φωτογράφο. Μέσα στην επισκόπηση περιγράφονται τα επιτεύγματά της σχετικά με το κίνημα «unibrow» (ενωμένο φρύδι), αλλά και οι συνεργασίες της με διεθνή περιοδικά της μόδας και μέσα ενημέρωσης, όπως Vogue, Elle, New York Times.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγραψε μεταξύ άλλων:

«Μου άρεσε αυτή η έκθεση για μένα, όποτε το δημοσιεύω επειδή μερικά trolls χρειάζονται μια μικρή υπενθύμιση σχετικά με το σε ποιον νομίζουν ότι μιλούν»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;