Ραμόνα Βλαντή: «Η Βίκυ Καγιά δεν είναι άνθρωπος της μόδας»
Η Ραμόνα Βλαντή «άναψε» πυρ κατά τη Βίκυς Καγιά και της Σοφίας Χατζηπαντελή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ποια θα ήθελε να δει ως παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Σήμερα Πέμπτη (30/6) η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για το GNTM, για bloggers – κρεμάστρες, ενώ η ίδια άσκησε οξύτατη κριτική στη Σοφία Χατζηπαντελή και τη Βίκυ Καγιά.

Μιλώντας για το GNTM η Ραμόνα Βλαντή είπε χαρακτηριστικά:

«Θα δείξει πώς θα πάει το GNTM, τον κ. Σοφρωνίου δεν τον ξέρω προσωπικά. Τη δουλειά του coach πρέπει να την κάνει η Χριστοπούλου ή η Βίκυ Κουλιανού. Γιατί άραγε δεν βλέπεις στο GNTM την Κουλιανού και την Κουντουρά; Γιατί έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό και οι άλλες έχουν κάνει καριέρα μόνο στην Ελλάδα στο σαλόνι τους»

Έπειτα, η Ραμόνα Βλαντή έβαλε στο στόχαστρό της και τους bloggers λέγοντας:

«Οι bloggers είναι κρεμάστρες, ήθελαν να γίνουν μοντέλα χωρίς προσόντα, σε όλα τα events παίρνουν έτοιμα σύνολα και τα φωτογραφίζουν πολύ ωραία».

Ακόμη, η Ραμόνα Βλαντή έριξε τα «καρφιά» της και στη Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και στη Βίκυ Καγιά.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο είναι character, είναι αντιγραφή της Φρίντα Κάλο, δεν έπεσα και από τον καναπέ. Πριν 3 χρόνια λέγαμε, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, και είναι πλαστική. Όταν βλέπω πολύ ρετουσαρισμένες φωτογραφίες δεν είναι πρότυπο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Μην ακούω ότι η Καγιά είναι άνθρωπος της μόδας. Οι άνθρωποι της μόδας δε φορούν απομιμήσεις one to one, δεν υποστηρίζουν τις μαϊμού τσάντες. Η Καγιά είναι παρουσιάστρια σταρ και όχι fashion something».

«Η Ισμήνη δε θα μου λείψει. Δεν θυμάμαι καν την ύπαρξή της», ανέφερε ακόμα η Ραμόνα Βλαντή για το μοντέλο και προηγούμενη κριτή του GNTM.

«Παρουσιάστρια του My style rocks θα ήθελα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θεωρώ ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της. Τα τελευταία χρόνια τα κορίτσια στο My style rocks δεn μου αρέσουν. Φοράνε ρούχα που περνάς με αναπτήρα και γίνονται φλαμπέ. Δεν πάνε κορίτσια που αγαπούν πραγματικά τη μόδα», σχολίασε κλείνοντας η Ραμόνα Βλαντή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1