Γιώργος Καράβας για Σ. Χατζηπαντελή: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με τα φρύδια της»
Ο Γιώργος Καράβας για το GNTM 5, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τα αρνητικά σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου.

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου στην κάμερα του «Happy Day» κάνοντας δηλώσεις για το GNTM 5 και τη νέα κριτή, Σοφία Χατζηπαντελή, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου.

«Έχουμε κάνει αρκετά γυρίσματα, η ομάδα πάει καλά κι έχουμε δέσει. Έχουμε μια πολύ όμορφη χημεία. Θα δείτε κοπέλες από διάφορες ηλικίες, από 18 έως 88. Όταν είδα το τρέιλερ, δεν το περίμενα ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη συμμετοχή από μεγαλύτερες ηλικίες. Μάλιστα, οι γυναίκες αυτές είναι σε πολύ καλό δρόμο», είπε χαρακτηριστικά για το GNTM 5.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νέα κριτή του παιχνιδιού, Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έχει αποσπάσει πληθώρα σχολίων για την καριέρα και τα φρύδια της.

«Εγώ προσωπικά Σοφάκι τη λέω, μωρό μου τη λέω, όπως θες τη λέω. Κι εγώ έχω απορία πώς λένε τη Σοφία. Είναι ένα κορίτσι πολύ όμορφο, εμένα εξωτερικά μου αρέσει πολύ. Έχει έντονες απόψεις, τις οποίες και υποστηρίζει μέχρι τέλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με τα φρύδια της κοπέλας. Από τη στιγμή που αρέσουν στην ίδια, ποιος ο λόγος να ασχολούμαστε;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας αναφερόμενος στα φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Έπειτα, ο Γιώργος Καράβας αναφέρθηκε στα κριτήρια, με τα οποία διαλέγουν τις κοπέλες που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM, λέγοντας:

«Αυτά που θέλουμε, δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με την εξωτερική εμφάνιση, όσο με την προσωπικότητα και το πόσο πιστεύει μια γυναίκα στον εαυτό της και το βγάζει προς τα έξω. Εγώ δεν ήμουν στον κύκλο που απέρριψαν την Ιωάννα Μπέλλα και δεν το θυμάμαι κιόλας σαν συμβάν».

Τέλος, όσον αφορά τα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου, ο οποίος είχε αναφέρει πως φωτογράφος στο παρελθόν του είχε χαρακτηρίσει τον Καράβα «αγγούρι», ο Γιώργος Καράβας απάντησε τα εξής:

«Η καριέρα μου και το τι έχω κάνει βρίσκεται στο internet, με ένα απλό google μπορείς να το βρεις. Την αγάπη μου».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;