Obi-Wan Kenobi: Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν της σειράς; - Τι απαντούν οι συντελεστές
Ο Ewan McGregor θα ήθελε να δει περισσότερες σεζόν της σειράς «Obi-Wan Kenobi», ενώ, οι υπόλοιποι συντελεστές δεν είναι και τόσο θετική στην ιδέα αυτή.

Το «Obi-Wan Kenobi» έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Disney+. Η μίνι σειρά έκανε πρεμιέρα στις 27 Μαΐου του 2022 και περιλάμβανε έξι επεισόδια, με το τελευταίο να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα την Τετάρτη που μας πέρασε. Η σειρά με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor έχει αγαπηθεί από τους φανς και όλοι αναρωτιούνται εάν θα δούμε ακόμα μία σεζόν;

Το «Obi-Wan Kenobi» έκανε πρεμιέρα στο Disney+ ως μία μίνι σειρά που ακολουθεί τα γεγονότα της prequel τριλογίας του «Star Wars». Σε αυτή θα βλέπαμε τον Obi-Wan του Ewan McGregor να συναντιέται ξανά με τον Anakin Skywalker (Χέιντεν Κρίστενσεν) που έχει στραφεί στη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης και έχει γίνει ο λόρδος των Σιθ, Darth Vader.

Η μίνι σειρά, αρχικά, προοριζόταν να έχει τη μορφή ενός spin-off ταινίας. Ωστόσο,  μετά την χαμηλή επίδοση που είχε η ταινία «Solo: A Star Wars Story» στις εισπράξεις στο παγκόσμιο box office, τα σχέδια της Lucasfilm και της Disney άλλαξαν.

Η σκηνοθέτις Ντέμπορα Τσόου δήλωσε ότι η σειρά ήταν σχεδιασμένη να είναι «μια μεγάλη ιστορία με αρχή, μέση και τέλος» και ότι «η προσέγγιση ήταν πάντα να δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη ιστορία». Ωστόσο, τόσο ο πρωταγωνιστής της σειράς, όσο και η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του «Obi-Wan Kenobi» με έναν ακόμα κύκλο.

Σε συνέντευξη στον ιστότοπο Entertainment Weekly, η Kenndy είπε ότι η Lucasfilm είναι ανοιχτή στην ιδέα επέκτασης της σειράς για περισσότερες από μια σεζόν. Η ίδια δήλωσε ότι αν υπάρχει μεγάλη απήχηση από τους θαυμαστές και αρκετή επιθυμία για δεύτερη σεζόν, η εταιρεία παραγωγής θα το σκεφτόταν. Οι Kennedy και Τσόου έχουν αναφέρει ότι θα γυρνούσαν μια νέα σεζόν μόνο «αν υπήρχε αληθινός λόγος για ακόμα μια» και αν υπήρχε πλοκή που να κάνει (τον νέο κύκλο επεισοδίων) αναγκαίο.

Από τη μεριά του, ο Ewan McGregor μιλώντας στο Βρετανικό GQ δήλωσε:

«Πραγματικά, ελπίζω να ακούμε άλλη μία σεζόν.

Αν μπορούσαμε να κάνουμε μία σεζόν ανά κάποια χρόνια, θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό»

Και ο Κρίστενσεν, που επέστρεψε στο «Obi-Wan Kenobi» ως Darth Vader, είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο μελλοντικών σεζόν της σειράς. Ο ηθοποιός μιλώντας στο Radio Times δήλωσε:

«Λοιπόν, είχε σχεδιαστεί σαν μία ολοκληρωμένη ιστορία. Αλλά θα το λάτρευα αν μπορούσα να συνεχίσω με αυτόν τον χαρακτήρα. Ξέρεις, πιστεύω πως υπάρχουν πολλά ακόμα για να εξερευνήσεις και θα ήμουν ενθουσιασμένος να το κάνω…

Σίγουρα θα ήμουν ανοιχτός σε μία πρόταση για να γυρίσω»

Με πληροφορίες από kathimerini.gr και Variety

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1