«Rise»: Σήμερα η πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή των Αντετοκούνμπο (PHOTO & VIDEO)
Διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου, η ταινία «Rise» για την άνοδο και τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η νέα ταινία «Rise», για τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο, είναι από το πρωί της Παρασκευής, 24 Ιουνίου, διαθέσιμη στο Disney+. Από σήμερα, λοιπόν, μπορείς να παρακολουθήσεις την ταινία για τη ζωή του Γιάννη και γενικότερα της οικογενείας, καθώς επιβιώνουν στο δύσκολο αστικό περιβάλλον της Αθήνας και το πώς κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το NBA.

Το «Rise» εξιστορεί τις περιπέτειες της οικογένειας και ταξιδεύει από τα παιδικά χρόνια των Αντετοκούνμπος στα Σεπόλια μέχρι και την κατάκτηση της κορυφής του NBA. Ο ελληνικός της τίτλος είναι: «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο». Η ταινία χρονολογεί το απίστευτο ταξίδι του Γιάννη στα εφηβικά του χρόνια, ζώντας στην Αθήνα και παίζοντας για τον Φιλαθλητικό μέχρι την κορυφή του NBA και την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος των Μιλγουόκι Μπάκς εδώ και 50 χρόνια.

Την Πέμπτη, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του «Rise», το Disney+ μας είχε χαρίσει ένα συγκινητικό απόσπασμα από τη νέα ταινία, που σίγουρα θα απολαύσουμε σήμερα.

Δείτε το απόσπασμα:

Στο απόσπασμα της ταινίας που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Γιάννης και ο Θανάσης σε μια προπόνητη του Φιλαθλητικού, μοιράζονται τα αθλητικά τους παπούτσια ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την προπόνηση.

«Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες να διατηρήσουν την πίστη, να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή», έχει πει για την ταινία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Δείτε το official trailer:

Στην ταινία «Rise» τον Γιάννη υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός Uche Agada, την μητέρα του Βερόνικα, η Yetide Bataki («This is Us», «American Gods»), τον πατέρα του Τσαρλς, ο Dayo Okeniyi, ενώ τους Θανάση, Άλεξ και Κώστα Αντετοκούνμπο, θα υποδυθούν οι Ral Agada, Elijah Sholanke, και Jaden Osimuwa.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Akin Omotoso («Catching Feelings»), την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε ο Bernie Goldman («300»), με τον Arash Amel, γνωστός για τη δουλειά του στο «A Private War» με την Rosamund Pike, να έχει αναλάβει το σενάριο της ταινίας.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;