O Kevin Feige υποστηρίζει πως το μέλλον του MCU θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα
Ίσως, η πορεία που θα ακολουθήσει το MCU να μην είναι τόσο μπερδεμένη όσο περιμέναμε.

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα που έχουν οι φανς σε ό,τι αφορά τη Phase Four του MCU δεν έχει μία ξεκάθαρη κατεύθυνση όπως οι προηγούμενες φάσεις του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και το Infinity Saga. Οι ταινίες, αλλά και οι σειρές που έχουμε δει στο Disney+, έχουν συστήσει διαφορετικά πράγματα όπως τα Δέκα Δαχτυλίδια, τους Celestials, διάφορες εγκληματικές οργανώσεις και, κυρίως, το Mutliverse. Όλα αυτά, όμως, θα ενωθούν κάπου;

Οι φανς πιστεύουν ότι όλα αυτά τα διαφορετικά κομμάτια που έχει συστήσει ο Kevin Feige στο MCU δε θα ενωθούν κάπου. Μάλιστα, ανησυχούν πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο από τη μεριά του Kevin Feige, όπως στο παρελθόν. Ο γνωστός παραγωγός βγήκε για να καθησυχάσει τους φανς.

Μιλώντας στο Total Film, για την επερχόμενη ταινία «Thor: Love and Thunder», ο πρόεδρος του Marvel Studios υποστήριξε πως όλα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα και πως οι φανς που προσπαθούν να καταλάβουν το τι ακριβώς συμβαίνει, θα πάρουν τις απαντήσεις τους σε λίγο καιρό. Όπως δήλωσε ο Feige:

«Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της Phase Four νομίζω ότι ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει την κατεύθυνση στην οποία πηγαίνει το επόμενο saga. Νομίζω ότι υπάρχουν ήδη πολλές ενδείξεις, που είναι τουλάχιστον εμφανείς σε μένα, για το προς τα που πηγαίνει όλο αυτό. Αλλά θα είμαστε λίγο πιο άμεσοι σχετικά με αυτό τους επόμενους μήνες για να βάλουμε ένα σχέδιο έτσι ώστε το κοινό που θέλει να δει τη μεγαλύτερη εικόνα να μπορεί να δει ένα αρκετά μικρό, μικροσκοπικό, κομμάτι του χάρτη αυτού»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;